- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- предложете ми
интимна прическа, ама да е мега ултра яка![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Сърчице, прободено от стрела. Класика е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тва не е ли много трудно за правене?Първоначално написано от kalpazanka
Първоначално написано от Mi6inka
![]()
става и за двата пола![]()
, макар че зависи от коя страна го погледнеш
![]()
"Въй"?
като Мръсник ли?Първоначално написано от miminko
Не... просто си напиши "МИМИНКА" ... и няма да останеш на сухо до края на живота сиПървоначално написано от tuzaro
![]()
. Т'ва в кръга на майтапа, разбира се
.
Иначе- к'ви са тия простотии , където ги мислиш? Т'ва го правят п*тките... просто давай 0 номер и т'ва е?![]()
мошно майнаПървоначално написано от miminko
![]()
не знам що всички си мислите че съм като гора![]()
ми най-..."яката" интимна прическа за която знам е като на ситроен емблемата ама обърната.
пробвай с чичо гугъл и си избери (само си изтрий историята че твоите ще получат удар)
Аз мисля че е много яко на кок и с очилата от водка флирт и едно червено червило от тва по секси не знам :Д
ммм тва е интересно като замисъл с прическите но и прическа като на слави винаги ще си е актуално![]()
Хммм, че интересно ще бъде прическа на ... на мъжкия пол![]()
За да не е спам: може да си направиш звездичка и до нея М (което по моята логика значи "звезда, майна" или нещо от сорта). Или пък просто М като Майна![]()
![]()
Напиши си LP и обръсни всичко...или ако си мастер, направо цял локомотив си направи![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium