- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нокти на краката.
Здравейте.Преди няколко месеца (3-4)нокътя на палеца на десния крак ми се заби в пръста,и започнах да го мажа с крем.Сега нокътя е отгоре,но мисля,че ще падне,защото вчера опитах да го пипна и се оказа,че не е прилепнал към пръста,а се е отделил.Какво да правя?![]()
Защо си чакал да се стига до тук, след като си забелязал, че нокътя ти се е забил в кожата.Предполагам вече има изразена инфекция.Ще е хубаво да идеш на педикюрист или лекар(хирург) за да ти изрежат нокътя и ако не е късно да го спасят.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
С капчица го залепи,после ти не го мисли![]()
Ти не си никакво Кити!Първоначално написано от kitty02
![]()
Баси троловете сте. Отиди питай личния лекар. Дори и в празниците, трябва да има дежурен кабинет. Направи го възможно най-скоро.
Абе първо мини през маникюрист. Лекарите пращат всичко на хирург, който много обича да лапа пари от това и в същото време нищо да не излекува.Първоначално написано от ThisIsMe
^^Да отива при дерматолог !![]()
Лекарят си е лакар.Неговото мнение е много по-значимо от това на маникюриста.Щом се е забил нокътя ,по-скоро има здравословен проблем ,а не козметичен.PENELOPE123, не чакай повече!
![]()
Вие не ме разбрахте!!Нокътя вече е отгоре-не се е забил!!Просто когато го пипнах,забелязах,че се е отделил малко от самата кожа!Питам се дали ще падне и какво да правя,ако падне?!![]()
1. Опасно е тук да се правим на лекари, даже за един нокът.
2. Дай поне снимка.
отиди при маникюрист,там ще ти кажат,ако не искаш веднага на лекар
ако не е за лекар ще ти го залепят и ще чакаш да расте
ако е за лекар ще ти го извадят сигурно ;д в повечето случаи става така,
Опитай пак да го пипнеш..внимателно опитайПървоначално написано от PENELOPE123
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Хм, да дерматолога няма да му помогне. Преди 2 години ми махаха нокът..Хирурзи, дето уж си знаели работата. Махаха го именно, защото се беше забил. 1 година по-късно, когато нокътя израстна и се възстанови, същия проблем. Взеха ми не знам колко стотин лева за скапаната операция. Тая година отидох на маникюрист за 20лв, ми оправи нокътя, че чак го и лакира. От половин година си имам перфектно здрав нокът и нито следа от махането, от гнойта и болките.Първоначално написано от antoniqqq
Така че не ми говори кой колко си знае работата, защото аз поне им знам работата на маникюристите.
Е то винаги може да извадиш кофти късмет и да попаднеш на най-некадърния хирург, а след това на най-добрия маникюрист. Това обаче не е повод да цитираш своето изключение като правило, защото терминът "лекарска грешка" трябва да го заменим с "козметичен успех".Първоначално написано от theeye770
![]()
Не е вярно. Винаги е по-добре маникюрист да ти оформи нокътя, да го резне до там докътдето е гноясал и да ти вземе 20 кинта, отколкото да те накълца хирург и да ходиш 1 месец с копито и то тая "екстра" за няколко стотин лева.
точноПървоначално написано от theeye770
lalala