.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

ЗАЛА vs ЛОСТОВЕ

Е, поне като искате да спорите ето ви място за спора. Поне не спамете хорските теми за щяло и нещяло...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на Shines
    Стига глупави теми, всеки си преценява къде да отиде.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Shines
    Стига глупави теми, всеки си преценява къде да отиде.
    Съгласен! Но съм против оспамването на другите теми с тва.. Е кат им се спори тук е мястото...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Който каквото реши.Аз предпочитам зала,един приятел предпочита лостове.Заведох го в залата и след тренировката ми вика "То май с лостове нямаше да се напомпам толкова" и е прав.Но, когато примерно не искаме в зала си ходим на лостове..Така че няма смисъл да спорите,всеки където иска,всеки спорт си иима + и - !

Супер фен Аватара на HolyShit
    Я се стегнете малко с тия лостове и фитнес зали ! Идвайте да бачкате на полето,плащам 10 стотинки на ден! Работата е тежка,че и даже ви се плаща..

Град
    София
    Всеки си избира,но мен лично залата ме натоварва много по-качествено и пълноценно.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Всеки си избира, но според мен най-добрата комбинация е и от двете по малко (или по много). (сега чакам тия от залата да ме нахранят )
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Не мога да си обясня какво толкова спорите по тази тема.. всеки си преценява къде му е приятно и кое до колко и как го натоварва.
    На едни им харесва лостове,на други зала.. има огромна разлика в тренировката на един 'лостаджия' и един билдър,така че едва ли има факти с които да успорите,че лостовете са по-добре от 'зала' и обратното.. Вместо да пишете безмислени постове и да се карате кое е по-добро, вървете там където ви е приятно и тренирайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си