- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасни родители !!
Офф сериозно не издаржам вече с удоволствие бих умрялаа !! Родителите ми са торкова смотании скапани .. !! Ваобще не ме разбират знаят само две думи "Наказана сии "!! За първи път ми бада батерията на телефона ии за половин час ме търсят прибирам се ии .. край живота ми свършии .. !! Баща ми постоянно в файсбука ми ровии майка ми в скупе !! До тоалетна да отида трябва си изключвам всичкоо !! Басии .. !! Сериозноо писна ми вече после що децата прибягвали до трева и наркотиции !! Родители замислете се главната причина сте единствено ВИЕЕ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I lol'd.
На колко си?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
на 12 си ? мда голям проблем
за такива сериозни драми, води дневник
И аз.Първоначално написано от Sh@d0w
Аз даже и 12 не й давам на авторката.
И спря да се върти за миг земята..
Ако е на повече значи хич я няма... няма и да я имаПървоначално написано от xoxi
![]()
отговора на чуденката, на колко еПървоначално написано от mimi77
Еми, аз съм свикнала да изключвам скайпа дори ако стана за 1 минута, а телефона винаги го държа под око.
Е какво като е на 13..
Спокойно .. дори и да кажа, че го правят за твое добро..
за теб не е така
пък и темата не е за този раздел
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Явно родата се е наплашила от тия приказки как децата се проебават на 13. А специално ровенето във фейса и в скайп, вероятно е с цел да те предпазят от евентуални педофили, или трафиканти на хора.
Май имаше друг раздел за "Семейство и роднини" но както и да е
А нормално е те всички ни дразнят по различни начини ^.^ така, че освен да траеш друго няма какво да направиш.
П.С: Кухнята > Ножа > Банята > Вените ... не решават проблемите..![]()
Не съм перфектен но си струвам!
>.< Е сега .. малко хора знаят тайната ми шштПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Не съм перфектен но си струвам!
Темата някаква ебавка ли е или ?
Та , на колко си ? А това накрая беше супер тъпо ! И какво постигате с наркотиците и алкохола - аз да кажа , едно голямо нищо. Всеки си има проблеми в семейството. Я се осъзнай и поговори с тях.
И няма да е лошо да се научиш да пишеш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не се шашкай така . Просто поговори с тях , кажи им как се чувсташ и че те притискат много . Сигурно все още те приемат като малкото им момиченце , което са длъжни да пазят и защитават . И не стигай до крайности няма абсолютно никакъв смисъл![]()
Постигат това, че родителите им тотално спират да им имат доверие и затягат контрола още повече.Първоначално написано от SmilezZz
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами следващия път,когато ги хванеш да ти ровят из facebook и skype им кажи ,да не го правят да ти имат малко повече доверие и,че като го правят се чувстваш едва ли не като престъпник.Аз така поставям наще на място като почнат така да правят.Повярвай ми искат ти само доброто и искат да знаят ,че си в безопасност нищо повече ,но и ти им обясни че вече не си малко момиченце.
Първоначално написано от bonbona102
мда, сигурно. . .
иначе - всеки има проблеми, няма такъв без. и твоите не са най-трудните родители. има къъъде къде по-зле от теб.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Всеки път като си оставяш компютъра натискаш Win бутон + L и се локва (разбира се трябва ти и парола).
EDIT:локването не спира програмите които си пуснала преди това .
Всичко опира до доверието.Може би си ги разочаровала с нещо и за това ти нямат доверие.Аз съм почти на 18.Моите родители никога не са се разочаровали от мен с нищо.Слушам ги и в замяна те ми дават пълна свобода.Нито на компютъра ми сядат,нито вечерен час ми дават,нито ми забраняват каквото и да било...Но това е,защото ми имат голямо доверие,което обаче ако загубят никога повече няма да бъде същото.![]()
На твое място щях да им ровя из нещата пред тях, за да видят, че не е приятно, но може би и щях да поговоря.
Мойте родители са същите, но с малката разлика, че никога не искат да говорим за подобни неща.