- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хих дайте примери
Здравейте, това може да ви се стори изключително тъпо, но ми е адски интересно и се нуждая от помоща ви.Как да се ръкостискам с човек (момче) без повод, без да се стори съмнително ;Д пАК КАЗВАМ..ЗНАМ, ЧЕ ЗВУЧИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПО, НО..ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРна![]()
.................
казваш му здравей и си подаваш ръката.
Какво целиш с това ръкостискане без повод?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от girlwithboy
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Що за глупави въпроси питате бре хора ....Първоначално написано от girlwithboy
ще му правя любовна магия, разбира сеПървоначално написано от onestar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.................
Сериозно какво целиш?В това да стиснеш ръката на някой въобще не виждам нищо съмнително!
In a mad world , only the mad are sane...
хмм ;д ако си момиче, казваш здрасти и си подаваш леко ръката докато го гледаш в очите и се усмихваш, и чакаш 1 сек и той си я подаваняма начин да не действа
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хих, че тъпа тема.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
да вярно, за любовната магия трябва да го пипнеш ама нали знаеш, че за да стане, трябва той да те познава ?
Уауу... за такива теми трябва да има отделен раздел!! ..... и защо по дяволите ти трябва да правиш "любовна магия"ии ако има обратен ефект, какво ще се случи..... мхмм доста интересно
...... успех все пак
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Poznavame se i to mn dobreПървоначално написано от elysunny
DD
.................
^ Ако си сериозна за любовната магия, направо те съжалявам.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ОХХХХ Колко сте ''УМНИ"!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
razbira se 4e ne sym serioznaПървоначално написано от onestar
DDD
.................