.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

объркана...

Има едно момче което аз наистина много харесвам но за жалост той харесва една много добра моя приятелка. Хем се радвам до някъде защото искам и тя да е щастлива хем ми е адски гадно. А и тя преди 3-4 дена скъса с гаджето с което ходи два месеца и сега изведнъж тръгна с това момче и при положение че знае че и аз го харесвам. Не знам според мен тя не го харесва толкова много въпреки че казва че го харесва и ако наистина ми беше толкова добра приятелка нямаше да ми се хвали толкова много че той я е целунал и т.н. защото знае че малко или много ще ми стане кофти. Какво да правя да се отдръпна ли защото по принцип излизахме тримата а сега...? И как да го превъзмогна?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: объркана...

Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata96
    Има едно момче което аз наистина много харесвам но за жалост той харесва една много добра моя приятелка. Хем се радвам до някъде защото искам и тя да е щастлива хем ми е адски гадно. А и тя преди 3-4 дена скъса с гаджето с което ходи два месеца и сега изведнъж тръгна с това момче и при положение че знае че и аз го харесвам. Не знам според мен тя не го харесва толкова много въпреки че казва че го харесва и ако наистина ми беше толкова добра приятелка нямаше да ми се хвали толкова много че той я е целунал и т.н. защото знае че малко или много ще ми стане кофти. Какво да правя да се отдръпна ли защото по принцип излизахме тримата а сега...? И как да го превъзмогна?
    Казваш й, че не ти е приятелка. Така не правят приятелките. Казваш му и на него. И се махаш!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Зарежи ги и двамата. За такива хора, особено като нея, не си заслужава!!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Зарежи ги и двамата. За такива хора, особено като нея, не си заслужава!!
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Най-добре се отдръпни, няма смисъл да им се пречкаш и да се нараняваш.
    Колкото до момичето, никва приятелка не ти е, щом с това се опитва да те дразни. А момчето не е виновно, че я харесва, няма как да го накараш да харесва теб.
    NOH8

Град
    Burgas
    Нещо подобно или може би почти същото се случи и с мен преди няколко месец, само дето аз бях момчето в цялата работа. Аз харесвах едно момиче и бях решил да и призная .. та направих го, а след това се оказам, че една моя и нейна приятелка също ме харесва .. Стана голяма обърквация като цяло, чаках доста дълго окончателното решение на въпросното момиче и в крайна сметка тръгнахме. Аз лично мисля, че дори и да са добри приятелки, едната не бива да се ограничава заради другата, а и приятелката й какво печели от това, че е попречила на връзкаката им ... Разбира се, това, че тя се хвали за всяка подробност, без никаква съобразителност, е напълно тъпо и грубо .. Ако държиш на приятелката си, най - добре е според мен да поговорите и да й изясниш как стоят нещата .. че ти е кофти когато говорите за него и предпочиташ времето, в което сте заедно, да бъде само за вас и за никой друг !

Град
    Софийските потайности
    Ако не си мазохист, нямаш работа там
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на LeprikonA
    изчезваш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Ако не си мазохист, нямаш работа там
    Аха.
    Не и се обяснявай даже.
    Само ще и вдигнеш акциите, че е успяла да те подразни толкова.
    Просто игнор и това е.
    Ще си намериш по-свястни приятели.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мда, тегли отбой малко, пък ще се види к'во ще стане. Няма да съм толкова абсолютен в 'ебати кучката', колкото другите, но все пак обирай крушите.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И ти смееш да я наричаш с името приятелка?
    Сериозно ли?
    Отдръпни се от двамата - веднага!
    За твое добро е ..
    Така хем по-лесно ще го забравиш, хем ще се отървеш от не-истинските приятелки.!!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Фен
    Град
    swishtow
    абе глупости не се одрапвай !! Опитай се да и го отнемеж !! Не се предаваи толкова лестно !! Варни и гоо !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pamsityybee
    абе глупости не се одрапвай !! Опитай се да и го отнемеж !! Не се предаваи толкова лестно !! Варни и гоо !
    Що за тъпо и ограничено мнение ? Той не е притежание на никого. Той е човек и има чувства. Няма как насила да се влюби в авторката.

По темата: Отдръпни се и от двамата. Тя ако ти беше приятелка нямаше по този начин да те провокира да се подразниш. Просто не си заслужава да си причиняваш болка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Софийските потайности
    НИКОГА, ама НИКОГА не бих последвал мнение, написано по този начин, от явно "бавен" човек!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Що за тъпо и ограничено мнение ? Той не е притежание на никого. Той е човек и има чувства. Няма как насила да се влюби в авторката.

По темата: Отдръпни се и от двамата. Тя ако ти беше приятелка нямаше по този начин да те провокира да се подразниш. Просто не си заслужава да си причиняваш болка.
    +2
    Не съм перфектен но си струвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си