.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Как да станне . . . ???

Много ми се иска да си хвана някой УМЕН и КРАСИВ .. ОБАЧЕ !!! Ако ще е красив , ще е футболист (тоест не достатъчно интелигентен) или обратното, ако ее умен няма да е красив ;дд А аз попринцип с грозни не излизам, но ме дразни и тъпотията на хубавите момчета... Та искам да ви питам има ли и умен и красив, защото ако няма направо да спирам да търся ;дд

*красив- зеленоок, висок , атлетичен, чаровен(ако може да има тръпчинка)
    *умен- да има средно- до висока обща култура ии да прави всичко с мярка

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    записваш ги тея качества на един лист и тръгваш на пазара
    NOH8

момиче идеален мъж няма. по добре спри да търсиш

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от girlwithboy
    момиче идеален мъж няма. по добре спри да търсиш
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Да ти имам глупавото мислене.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Е, все някога ще намериш някой, който да смяташ за перфектен За другите той може да не е перфектен, но за теб той ще бъде точно това, което искаш. Не за друго казват, че любовта е сляпа
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible

Re: Как да станне . . . ???

Seriously?

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Ти да не би да си г-ца Идеална, че да търсиш перфектния?! Не! Ти си ограничена..
    женско

Град
    Софийските потайности
    Аз стигнах до този извод. Футболистчетата ти се лепят, щот са тъпи и не могат да проумеят ти колко си зле. Умните момчета бягат от теб, щото те виждат, че покрай теб освен да затъпеят и да паднат на долу, нищо друго няма да стане. А красивите и умните дори не желаят да контактуват с теб, щото ти ни'т си убава, ни'т си умна... Ти не можеш да предложиш това, което търсиш, но въпреки това наричаш хората с обиди, които не им прилягат... Умните и красивите мъже не търсим лигли като тебе
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Аз стигнах до този извод. Футболистчетата ти се лепят, щот са тъпи и не могат да проумеят ти колко си зле. Умните момчета бягат от теб, щото те виждат, че покрай теб освен да затъпеят и да паднат на долу, нищо друго няма да стане. А красивите и умните дори не желаят да контактуват с теб, щото ти ни'т си убава, ни'т си умна... Ти не можеш да предложиш това, което търсиш, но въпреки това наричаш хората с обиди, които не им прилягат... Умните и красивите мъже не търсим лигли като тебе
    Извод: Ще си останеш девственица...
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на badsector
    Вземи си двама, за да покриеш изискванията.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    С приятеля ми я четохме до преди малко тая тема.
    Излезе, че тъй като е футболист, значи е красив. И не особено умен. А накрая стигнахме до извода, че няма причина да си търсиш умни, защото тъй и тъй си тъпа. А трябва баланс.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Само не можах да разбера, защо всички тук си мислят, че съм тъпа, грозна и девствена Хубава съм, умна съм (до толкова колкото може да е умно едно 16 годишно момиче) ии ...

Темата е ебавка

Мега фен
    Град
    <3
    Ила ни на гости в кофата. Там сме по-гостоприемни.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си