.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: speshnost

speshnost

Zdraveite izvinqwam se che ne pisha na kirilica no nqmam na komputura v momenta. iskam da vi popitam az sym devstwena i s priqtelq mi probwame da prawim seks ot 1 mesec i vse ne stava i toi mi kaza da probvame bez prezurvativ i taka i napravihme smisul kakto vinagi penisa mu ne moja da vleze no vse pak me e strah nali nqmam vuzmojnost da sm bremenna ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    1. Тук се пише на кирилица.
    2. Е нали не му е влязъл пениса, как ще си бременна? Вземи прочети нещо по въпроса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Айде вземете да се образовате малко, преди да тръгнете да се порите като зайци ...
    Няма проникване и свършване - няма бебе.
    Щом не е могъл да проникне, или не е надървен като хората или ти не си възбудена и овлажнена достатъчно. Удължете любовната игра и ако има нужда ползвайте лубрикант. И за бога винаги със презерватив!!! Не хапе и не яде хора!!! Ако карате без 100% следващата ти тема ще е бременна ли съм? не че сега няма такъв елемент ...

Град
    Софийските потайности
    Нямате и грамчец понятие от сексуална култура, как изобщо знаете "кое" служи за "секса".... То пък егати "видях му го, бременна ли съм?", ще стане скоро време, сериозно. А и презерватива е 1-3мм дебел, с него или без него, надали ще има разлика... За лубрикант не сте ли чували ?
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си