- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това харесване ли е ?
На вас случвало ли ви се е някой непознат във fb да ви пише за пръв път и да ви казва ,че ви харесва .. според мен има разлика между "кефиш ме на външен вид" ии "харесвам те " .. най - малкото ,че нищо не знае за теб , а и 2 думи не сте си казали .. за вас тва не е ли странно ??![]()
PS. Сега да не ме нападнете що приемам непознати ..
Звучи ми като някой загорял, който само сталква снимки и като си хареса някоя на външен вид, прави опит.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Жалка работа ... не може в реала да си забие мацка, че по нета и то напълно непозната ....
Момичета,взехте ми думите от устата![]()
еми има много приятели , много мацки му пишат до колкото видях и все пак .. пита ме дали го харесвам , омг .. казах му , че харесвам вече някой .. и той ме пита " като спреш да го харесваш би ли тръгнала с мене " .. много странно ми е тва ..
Случвало ми се е . Не му отговарям и това е. Просто ми се струва доста жалък опит за свалка , лично мнение.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз се чудя как има кифли, които се връзват на такива, ама ето на. А може и да участва в група за трафик на хора...Първоначално написано от SmilezZz
Не всички луди са в лудницата все пак!!
Странно е, даже много и то!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Хах,аз се запознах с едно момче и той след 2 часа ми вика "обичам те" та твойто изглеждало странно.Хора всякакви.
мда,точно.Първоначално написано от DragonLady
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
хахааха тоо тва ако някой ми каже не искам да си помисляч как ще се изсмея .. то принципно сякви ми пишат .. ама не им отговарям , о тоя бил фр. на една моя мн. добра фр и нямаше как да не му отговоря и тоя кат ми каза " ти харесваш ли ме , шот аз много те харесвам и искам да тръгнеме" и аз само .. ЪЪЪЪПървоначално написано от againstyou
![]()
![]()
Еми хващай го бе! Такива неща се случват като живееш в нета.
Пръски мозък се сивеят
Постоянно ми пишат някви, които не ги познавам .. И ми искат приятелство някви араби .. WTF?!![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
хахаха що реши , че живея в нетаПървоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
Щото само идиот без личен живот би приел нещо подобно присърце. На мен ако ми пише някой така, ше се изхиля и повече няма да ми дреме. Няма да пускам теми. Некой ти обърнал внимание и се побърка...
Пръски мозък се сивеят
Някой ми обърнал внимание .. хахаха на ден по 10-15 непознати ми пишат , просто взе да ми омръзва , тва е , кво седи и се заяжда , аз не съм имала личен живот .. хахаПървоначално написано от Luidgie
![]()
душко, усещаш ли как си противоречиш?Първоначално написано от musS
![]()
Върни се и прочети пак написаното...Първоначално написано от musS
Пръски мозък се сивеят
^и пак няма да помогне.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."