- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това харесване ли е ?
Според мен е много тъпо да харесаш някой на снимки без дори да го познаваш като човек и какво ли не .. на мен ми се случи веднъж така писах си с момчето .. решихме да излезем коренно различен и характер гаден викам си не не .. Ами това при теб според мен го е казал просто защото си търси някаква с която едва ли не да се базика !![]()
Заебии тфа да си фейс звезда не си е раота. Насочи се към китайски ресторант .
Или всичко или нищо .
Ако пусках теми всеки път, когато нещо такова се случи...
.. Раздела щеше да заприлича на "Кофата"Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
+1Първоначално написано от NambyPamby
![]()
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
що да си противореча ?Първоначално написано от 6y6kyy
На вас случвало ли ви се е някой непознат във fb да ви пише за пръв път и да ви казва ,че ви харесва ..
говоря за определен човек , който не познавате , да ви пише за пръв път , а не ,че на мен за пръв път ми е писал непознат![]()
тва ,че вие си търсите причина да се заядете .. и имам си страхотен личен живот , ако нямах щях да отговарям на загорелите "пичове" хаха
Ако това ти се е случило значи е лъскал е пред снимките ти
Stand Your Ground