.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен

Дънки, които пускат

Такаам наскоро си купих нови тъмносини дънки и като ги събух видях, че целите ми крака са с тъмносин оттенък, също и бельото и края на потника ми, там дето се е опирал с дънките. Та ако някой знае дали мога да направя нещо по въпроса, смисъл да не пускат, ще съм му много благодарна. Мерси предварително (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Преди да ги обуеш беше ли ги изпрала?

Повече от фен
    Ами не, направо както ги пробвах в магазина и на следващия ден си ги обух. Защо, мислиш ли че ще се оправят ако ги изпера ?
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Със сигурност ще се оправят след като ги изпереш, даже може преди да ги сложиш в пералнята да покиснат малко във вода.
    Аз имах едни такива дънки, и една бяла чанта беше станала на нищо.

след първото пране няма да се оправят.С времето ще почнат да пускат много малко,но ще избледнеят.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Със сигурност ще се оправят след като ги изпереш, даже може преди да ги сложиш в пералнята да покиснат малко във вода.
    Аз имах едни такива дънки, и една бяла чанта беше станала на нищо.
    +1 изпревари ме

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Е как си купуваш нови дънки и не ги переш? Кой знае в какви кашони са стояли, колко ръце са ги барали, колко жени са ги мерили и т.н. Отнасяй се малко сериозно с хигиената си.
    Според мен с няколко пранета ще спрат да пускат боя. Обаче внимавай с какво ги переш - най - добре на ръка. Ако ги слагаш в пералнята пускай и една хромопагида вътре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си