- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое от двете бихте предпочели?
Да излетите в космосът за известно време, или да заживеете в някоя държава по Ваш избор?![]()
Обосновете отговорът си!
Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3
Да заживея в държава по избор.
Бих искала да ''посетя'' ;д космоса,но ако трябва да избирам между двете...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Определено да отида в някоя държава... Трябва просто здраво да съм стъпила на земята![]()
Да излетя в космоса, все пак тва е тръпка, която не всеки може да си позволи, не на всеки се случва, като цяло е нещо по-необичайно.![]()
Космоса ... само там не съм бил
И двете ги искам много,но е уникално да те изпратят в космоса,така че-КОСМОС,определено космос!![]()
държава - Дубай, Дубай, Дубай ...![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Да живея в държава по избор !!
Винаги съм си мечтала да отида в космоса, но между тези дете бих избрала държаватаа .. !! ;]
Държаваа !! ..Espana
..
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Държава!Няма да ми е интересно в космоса![]()
държава. Корея.
мания, абсолютното желание, не обичам излишните рискове, изтокът ме тегли към себе си с все сила, а аз не се дърпам:Д
Определено космоса.Обичам да се запознавам с нови хора и да посещавам нови места и в чужда държава сигурно ще ми е забавно,обаче от космоса ще останат в пъти по-интересни спомени и истории за разказване.Освен това,като погледна обективно на нещата-цената на една екскурзия в космоса е с доста повече цифри от почивка в чужбина,така че това може да единственият ми шанс за космоса.
А и като цяло без да мисля и да пертеглям доводи на секундата ще избера космоса,защото ще е нещо ново и много по-забавно и запомнящо се от това да си поговоря с няколко човека на чужд език
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
АКО МОЖЕ И ДВЕТЕама не избрана държави ,а всички държави
![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
и аз като Блаб много бих искала да посетя Корея или Япония, но ако трябва да избирам, космоса определено... умирам си да разбера какво е усещането да си там горе
В космоса разбира се![]()
![]()
![]()
Teardrop
Да заживея в държава по избор.![]()
![]()
Защото не всеки ден може да си летим в космоса..Първоначално написано от IzabeLLL
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (: