- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хмм Прическа ?!
Чудя се каква прическа да си направя ( момче съм ) .. как да се острижа или един приятел да ме остриже или да утида на фризьор .. имам си машинка вкъщи ... дайте някоя снимка нещо ..Мерси !
ми хуу тогаа напрай си по-тънки расти,че да не мазя на лайно
Земи първо си оправи писането после Отиди на фризиор най-добреЩото ако приятеля ти е някъв сръчен тип не се знае на кво ше блъскаш
![]()
Moto-stunt
аз съм ЗА растататова е мега яката прическа!! рааста..рааста..рааста :P
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не мисля, че са нужни кой знае какви познания по български език, за да отидеш на фризьор...Първоначално написано от DoublePleasure
![]()
еее остави го да Утиде дееПървоначално написано от DoublePleasure
... а иначе..за прическа не знам.. защо просто не се подстрижеш като нормалните момчета ?
![]()
Като казахте расти, се сетих за Боб Марли, на кого за открили няколко вида червеи в така наречените от вас "ЯКИ" расти.
На всичкото отгоре са и противни.
Подстрижи се късо, момче си.
Подстрижи се като другите момчета, кво толкова..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
(а)Ма ти не си ли момиче![]()
(в)Земи се подстрижи така:
Може и като Ел Дийно (Дженсън Екълс)![]()
Като Слави Трифанов
Или всичко или нищо .
Направи се така , както на ТЕБ ти харесва. Не на другите.
- И да , отиди на фризьор. Лично аз не бих се доверила на приятели.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Гледай на теб да ти харесва ..а другите .. да ходят . се парзалят.
Не съм перфектен но си струвам!
Просто се подстрижи късо. Първи, втори номер .. няма значение. Както се харесваш повече. Само недей, да си правиш бретон, или прическа от типа на джъстин бийбър.