- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за коса
Предложете ми каква маска за коса да си закупя и от кой сте доволни![]()
Miosotis с костен мозък и плацента
Denise - жълтата
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз в момента съм с домашно приготвена маска и бях доволна още 1-я път като си я направих.. Рецепта искаш ли?
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
neeDaBosS мерси ще ги потърся и 2теbettyblackdewil Ами да може, въпреки че съм си наумила да си купя, но може и твойта да пробвам
![]()
А някой доволен от маските на Gliss ?! Сега попаднах на няколко и изглеждат хубави, а и не са скъпи до към 8 лв някъде ..
Всъщност скъпичко си идва тая маска, ама аз я ползвам и съм супер доволна. Вземи си шампоан от същата серия на глис.Първоначално написано от baybay
Значи трябва ти:
Тривитаминол
Бадемово масло
Жълтък
Кисело мляко
Ракия
Оцет
Слагаш в 1 купичка и слагаш 1:1... примерно ако не е много дълга косата слагаш от всичко по 1 супена лъжица, ако е по-дълга слагаш по 2 лъжици и после стоиш повече от 2 часа възможно най-дълго.. аз примерно сега ще преспя с маската защото съм с нея
zlatit0o В момента ползвам шампоан на Глис и съм доволнаТака че ще си взема и маска на Глис ии мерси много
bettyblackdewil Оле с тая ракия и тоя оцет оставаше и чесън да кажеш
Мерси много миличка в краен случай ще я пробвам
![]()
![]()
Първоначално написано от neeDaBosS
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Ооо да много зле мирише, но съм много доволна.. Ако я пробваш да кажеш мнение![]()
От купешките съм доволна и аз от Миосотис червената с плацентата,на Глис 19,на елсев жълтата съм я ползвала беше хубава.Изцяло подкрепям обаче домашните маски ,ти си ги приготвяш и поне знаеш какво слагаш на косата си.Правя си маски с тривитаминол![]()
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
На Миосотис за какво се ползва?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Доколкото помня беше за сухи ,изтощени ,третирани коси ,за подхранване![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче