.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    казваш на майка си да не стои в стаята, защото ще ви пречи, а бирата евентуално наливаш в шише от спрайт... за всеки случай
    PORTO F.C.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Това последното е пълна глупост,за това че я познават супер добре и затова ще останат
    Ако иска да пие с компанията си могат да вземат една водка и да отидат в някое паркче да си правят купона,и не става дума само за рожденни дни.

решила е,че и се пие-ок,кво толкова?
    Такова, че по закон може да го решава след 18. Може да не ви харесва, но си има причини отвъд полезрението на мега мъдрите деца. А ако искат, в парка могат и да се дрогират, никой не ги спира наистина. Аз съм в правото си да имам мнение относно правилността на такова поведение.

@businesswoman - Не те Убиждам и не знам какво искаш да ми обясниш на лично при наличието на онлайн конвертори лат - кир.

дайте й да пие и тя с вас ;ддд Ако мине- мине Ако не - сипи бира в шише от безалкохолно ябълка (примерно) и якото пиенеее :Д

Много съм съгласна със ZloboMir.
    Аз много се дразня, че всички като чуят купон за тях означава пиене и ако няма пиене значи е ще е много скучно. Има много други начини чрез които може да се забавлява човек. Пиенето изобщо не е задължително.
    Не е нещастно момичето, изгубило любовта на един глупак. Нещастен е глупакът, изгубил последния шанс да стане човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си