.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Университет

Някой знае ли по какво са приемните изпити по специалност интериорен дизайн в София ?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Виж в сайтовете на университетите, няма да ти се счупят пръстчетата....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Зависи къде искаш да го учиш. В момента само се сещам за Нов Български и там е само с ТОП . Разрови се в сайтовете на университетите , там ще получиш по-ясна информация!

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Зависи къде искаш да го учиш. В момента само се сещам за Нов Български и там е само с ТОП . Разрови се в сайтовете на университетите , там ще получиш по-ясна информация!
    Благодаря ти. Аз се рових преди в сайта на НБУ но нещо не можах да се оправя и не намерих нищо. Сега ще потърся пак благодаря А на модератора ще му кажа като не знае поне да не е се обажда! К'во като си модератор ?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Благодаря ти. Аз се рових преди в сайта на НБУ но нещо не можах да се оправя и не намерих нищо. Сега ще потърся пак благодаря А на модератора ще му кажа като не знае поне да не е се обажда! К'во като си модератор ?
    http://www.nbu.bg/index.php?l=321 Заповядай

Цитирай Първоначално написано от BeFree
    http://www.nbu.bg/index.php?l=321 Заповядай
    Благодаря ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си