.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Страх да обичаш или просто безразличие...

Здравейте, искам да споделя нещо с вас, което много ме измъчва и евентуално, ако имате някакво мнение, ще съм благодарна да го споделите с мен !
    Запознах се с едно момче, с което страшно много си допаднахме в характерите, но на няколко пъти след чудесно прекарана вечер, той се отдръпва от мен - не ми вдига телефона, не допуска никакви контакти с него... Първият път обяснението му беше, че го е страх от сериозна връзка и че аз не съм заслужавала момче като него... Сега отново не си говорим, докато не се видяхме случайно и обеща да поговорим на другия ден. След това на следващия ден си писахме общи неща, но когато му споменах варианта да излезем и да се видим за малко за да поговорим той отново нищо не каза и все едно нищо не беше обещал...
    Много съм объркана на какво може да се дължи поведението му, защото когато застанем един пред друг си личи, интересъм му към мен и че не е безразличен...

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Недорасъл е явно за сериозна връзка. Оставяй го да се развива.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    за оформяне на добро мнение ще помогнат годините ви.
    за сега звучи сякаш е доста несигурен. и незрял.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама умирате да си внушавате куп глупости. Защо след като явно ти показва колко безразличене към теб ти му търсиш оправдания?

Кога най-накрая ще свикнете че човек получава по един или друг начин само и единствено това за което се постарае?

Щом не се старае значи НЯМА мераци към теб, колкото и влажно да те гледа.

П.П. Поведението му е путкенско, така че не знам що се тормозиш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на elysunny
    заблудила си се, както повечето от нас правим, няма нищо към теб

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мнението ми се припокрива с това на valdesbg.
    Няма какво да линееш по тоя, освен ако мечтата ти не е била да срещнеш някакъв страхливец, който да те разиграва.
    Пуска ти разни аванси, колкото да си чеше езика и да те накара да си в очакване, да си му сигурна, че един ден, ако някоя не му върже, ти ще си там все така хлътнала и ще му чешеш егото. 100 про, ако от раз спреш да го търсиш и го играеш безразлична, ще се раззвъни на пожар.

Търся основателна причина за поведението му, защото преди да се запознаем доста време си писахме и преди да се запознаем на живо, вече се познавахме и е човек за когото си заслужава да се поинтересуваш малко повече, и защото знам, че зад всичко това стой нещо и искам да открия какво е то...

Ако наистина искаш да си опиташ късмета с това момче, накарай го да говорите лице в лице за връзката ви и си изяснете какви ще сте и т.н.

Супер фен Аватара на elysunny
    доста често се получават тия неща с чатовете и след това запознанство
    приеми, че си му безразлична и продължи напред

Супер фен Аватара на leadyflame
    Няма интерес към теб.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от sme6ko0o
    и защото знам, че зад всичко това стой нещо и искам да открия какво е то...
    може да не те е харесал чисто физически и сега да се опитва хем да те държи на дистанция, хем достатъчно близо(в моментите, в които в интимния му живот настъпва суша)

Град
    В мислите на хората
    Търся основателна причина за поведението му, защото преди да се запознаем доста време си писахме и преди да се запознаем на живо, вече се познавахме и е човек за когото си заслужава да се поинтересуваш малко повече, и защото знам, че зад всичко това стой нещо и искам да открия какво е то...
    Внушаваш си за пореден път. Ако няма топките да те свали като хората значи нищо ценно няма в него. А и не знам колко адекватно е да разчиташ на стари лаври.

Основателна причина - просто това е истинския човек. Всичко друго са твои самозаблуди по рандом поводи.

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    ^А може чисто и просто да не я харесва. Да се държи приятелски, тя да си внушава и да му се натиска, а той да се чуди какво да прави...
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Ами дори и безразличен да е искам да ми го каже, предпочитам да знам истината за каквото и да е, отколкото да ме държи настрана в неведение...

Град
    В мислите на хората
    Ами дори и безразличен да е искам да ми го каже, предпочитам да знам истината за каквото и да е, отколкото да ме държи настрана в неведение...
    Не е длъжен да ти се обяснява по принцип. Ама в случая като няма ташаци как да ти го каже? Искаш костенурката да се научи да лети...

Иначе нужно ли е да ти се дава всичко сдъвкано в устата? Малка ли си че да не разчетеш несловесните сигнали?

Dr. Gregory House

Исках да споделя с вас какво ме тревожи, а не да ме нападате, въпреки, че може би точно от това имам нужда - едно хубаво накарване...

Град
    В мислите на хората
    Чудесно - сподели. Ние също споделяме.

Не знам защо реши че ти се караме. Имаш нужда някой да те разтресе и да те извади от обърканото балонче, в което си в момента.

Dr. Gregory House

Може би...

Супер фен
    vladesbg моЕто момче за какви топки ташаци гениталии и т.н. говориш? Първо са общували в нета, видели са се и момчето се е дистанцирало. След това и казва, че не я заслужава. Бла бла глупости на търкалета. Когато кажех (казвам кажех защото сега съм директен) нещо такова на момиче означава- "съжалявам, ама не ме привличаш физически и не искам да се занимавам сериозно с теб." Това е.. Той ако я харесваше момичето нямаше да пуска тая тема. Възможно е да и да се притеснява от сериозна връзка особено ако ще му е за първи път, но по- скоро не я харесва...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Кажи му може би,че не е ясно какво ще се получи и дали връзката ще е сериозна
    Един вид може да се опитате,пък каквото стане(и примерно ще му дадеш свобода и няма да го задушаваш прекалено с внимание..не знам точно как да се изразя,но дано ме разбра).
    Въпреки това,може и просто да не те харесва и думите му да са просто оправдание да не е с теб.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Не знам, но след срещите ни той ме търсеше пръв на следващия ден и ми казваше, че иска пак да се видим и си говорехме кой, какво ще прави през деня и абсолютно нормално докато тръгвах на работа и до вечерта когато решавах да му се обадя да го чуя, защото аз звънях когато имах възможност той преставаше да ми вдига, пишех му не ми отговаряше... от нищото, приключваше всичко...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    vladesbg моЕто момче за какви топки ташаци гениталии и т.н. говориш? Първо са общували в нета, видели са се и момчето се е дистанцирало. След това и казва, че не я заслужава. Бла бла глупости на търкалета. Когато кажех (казвам кажех защото сега съм директен) нещо такова на момиче означава- "съжалявам, ама не ме привличаш физически и не искам да се занимавам сериозно с теб." Това е.. Той ако я харесваше момичето нямаше да пуска тая тема. Възможно е да и да се притеснява от сериозна връзка особено ако ще му е за първи път, но по- скоро не я харесва...
    Абсолютно. Просто не й се е изкефил на външен вид.

"не бил готов за връзка" ХАХАХА. Нямам думи. Ако някога чуя такъв отговор, независимо колко харесвам човека отсреща, се обръщам и си тръгвам.

Относно последния ти пост, авторке... понякога близки хора правят нещо по повод теб (както е в твоя случай - спират да комуникират с теб), без да те осведомят защо. Много е жалко. Не се занимавай повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си