Скъпи съфорумници, пише ви отчаяно петнадесет годишно момиче с надеждата да бъде прочетено от човек, който може да даде точния съвет на проблема. По начало аз съм странна птица.. едва ли бихте се докоснали до същноста ми с няколко изречения, но това е факт. Имам проблем с общуването. Незнам защо се получава така, всъщност много се старая да покажа себе си в най-добрата си светлина имам желание за нови запознанства и контакти, но явно с повечето хора не се получава.. допреди намирах проблема в хората, но когато хората станаха доста намирам проблема в себе си. Около мен е пълно с интриганти и хора които искат да те спънат в живота. Имам точно две-три мои близки приятелки.. преди бяха повече но намаляха драстично при наличие че съм човек с принципи, давам втори шанс но не и трети и т.н. Винаги аз съм прецакана от хората около мен.. а то и едни хора.. живея в голям град, а не съм намерила средата за себе си .. искам да съм заобиколена от интелигентни, дълбокомислещи хора които са над нищожните "приоритети" в живота на селските пръчки, които примерно се интересуват само от пари и така нататък .... По скоро това стана като изповед но приемам всякакви мнения и съвети относно горенаписаното!