- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Има ли шанс!
Няма да го научиш тоя български език. Ако ти говоря на гръцки ще ме разбереш ли?Първоначално написано от HolyShit
Да аргументираш мнение означава да дадеш факти. Факт е, че голяма част от хората, които ще видиш във фитнеса, са се ВМАНИАЧИЛИ по качването на мускулна маса и напомпването. Факт е, че химици ходят във всеки фитнес, без тях не може. Винаги има такива, в коята и зала да отидеш, поне един редовен ще използва. Кое от целия ми коментар не може да разбереш, че казваш "някакви предположения"? Толкова ли си ограничен, че не можеш едно свястно мнение да напишеш, вместо да си чешеш езика? А пък тоя, за който аз ти говоря, познава абсолютно всеки, който ходи в тоя фитнес и е говорил с всеки от тях. Дори и да не са му казвали, че НЯКОИ (ест. че не всички) използват химия, то пак може да се разбере. Особено по трапеца. ФАКТ, дори съм виждал не един такъв. И относно последния ти въпрос - визирам всички, чиято цел НЕ е културизъм. Културистите е ясно, че трябва да са такива. А относно "неразбиращите този спорт" - то на човек не му трябва да разбира, че като те види, да ти каже, че е супер грозно да си с такова тяло. Ама айде да не те комплексирам, ти нали културист ще ставаш.
МОМЧЕ