Цитирай Първоначално написано от HolyShit
Да бе,познавало се по трапеца Тук мисля,че спора приключи,то е ясно А не ,не Попикаваш ме от смях.
Винаги ги има такива ,в най-големият процент от залите и повечето от тях ходят по състезания.Така като гледам,в зала едва ли ти стъпва кракът Ама поне за комедиант ставаш.
А кви са тия грозни тела За какво говорим? Откъде знаеш пък ти на колко килограми и височина как ще изглежда всеки един?
Още се смея
Ама ти си покъртително тъп, не мога дори да предположа до къде ти стига глупостта, ако не е безкрайна направо. ТОЧНО ПО ТРАПЕЦА се познава, защото МОЖЕШ АКО ИСКАШ ДА НАМЕРИШ СНИМКА НА ХИМИК И НА НАТУРАЛЕН И ДА ВИДИШ НА ВСЕКИ ОТ ДВАМАТА КАК СА РАЗВИТИ МУСКУЛИТЕ. ДА ВИДИШ РАЗЛИКАТА, ЗАЩОТО Я ИМА. Не знам с колко големи букви да го напиша, че да го прочетеш и да СПРЕШ да се излагаш. А това как ще изглежда един човек на един ръст и килограми, всеки различно заради различната структура, НО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯТ МИ ПРИЯТЕЛ Е 192 И Е 95 КИЛОГРАМА, АЗ ГО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР КАК ИЗГЛЕЖДА НА ТОЗИ РЪСТ И КИЛОГРАМИ. И ТИ КАЗВАМ, ЧЕ АКО КАЧИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИЗГЛЕЖДА ТОЛКОВА ДОБРЕ, КАКТО Е СЕГА. И НЕ САМО АЗ СЪМ МУ ГО КАЗВАЛ. Сега разбра ли, или да увелича шрифта, идиот безнадежден.