.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

непоносими родители

...!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    И?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Djuff
    Поговори си с тях ...нали ти дават свобода кво повече искаш?

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Не знам дали си тъпа, но определено си неграмотна.
    Може би е прав баща ти-спри да кесиш в скайп и започни да четеш книги/ да учиш...
    А да не общуваш с майка си, заради семейни проблеми е смешно...Освен ако тя доброволно не се е е отказала от теб и не желае да те вижда.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    И?
    И? Какво И? Определено момичето иска съвет. И аз се чудя, дават ти свободата да ходиш навсякъде и пак си недоволна. А това за скайпа и книгите, всеки родител го натяква на детето си, да вземе да учи вместо да виси в скайп, нормално е. Ти пък вземи прочети нещо, така ще види, че не бездействаш напълно. И все пак за държанието, поговори с тях.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ама наистина си неграмотна. Просто , наистина послушай вашите и седни да прочетеш по някоя книга. С оплакване нищо не става. Говори с тях. Дават ти всичко , имаш си свобода и пак си недоволна. А всъщност какъв ти е проблема ?
    П.С - А защо пък не общуваш с майка си ? Ти или тя ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Rousse.

Училището започна, така че, ако само седиш в скайп и нищо не правиш, баща ти е прав. Вземи поучи за един час, нищо няма да ти стане.
    А, относно неговата приятелка. Прави това, което искаш, след като ти дават всичко. Гледай си своя живот и не й обръщай внимание. Отговаряй й с ' да ' , ' не ' , ' сигурно си права ' и не се засягай толкова.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ае вие от къде имате право да я съдите не знам.Опитай се да ги разбереш,може би за някои неща са прави,или пък въобще не им обръщай внимание.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    А може и ти да не си за понасяне... Мисля, че трябва да погледнеш нещата и от двете страни и да поговориш с тях като нормален , цивилизован човек, ако искаш те да те имат за такъв..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си