Как да ти го обясня ? Понеже засегна мен в темата! Ще ти кажа , първо НАЙ напред ,трябва да имаш прилежен профил , най-малкото. Не може някой си с nickname "dPa3HuTeJl" само си забележи ника(лично мнение е много смешен) , без аватар да се яви и да казва , защо нямам ранг. Просто изглеждаш некоректен и несериозен потребител. Второ за да имаш ранг трябва да пишеш по разделите и да може и в кофата можеш да влезнеш , не е лъжа ,че там влизат по често и вереятноста да те забележат е по-голяма. Как да те забележат?
LordVoldemort казва спамене в кофата , спамене , но в тоя ред на постове , колко смислени аз имам или някои друг , а той да ми пише само за филмове и да си тартаниса едно и също , е не става. Той , как да създаде добро и похвално впечатление , като иска тема за "Хари Потър" да станела важна? Просто , няма такъв смях. За да имаш напредък , първо на първо трябва да "изкефиш" някой админ с нещо. Някоя интересна(сериозна) тема , смислени постове , забавни постове ,да си им помагал и т.н. Да се докоснеш до тоя админ с нещо , както се казва! Надявам се да си ме разбрал.
Друго ще кажа , били на техни хора , това са глупости , признавам и аз така си мислех , но уви , не познавам никой от форума , пък камоли от екипа , но получих своя ранг.