.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблем с аудио драивер

Търся спешно аудио драивер за компютъра си .. трябва да е на Realtek доколкото ми казаха но незнам как да намеря .. Някой може ли да ми помогне ?

нещо модел...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Модел на картата/дънната платка? Операционна cиcтема?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Този е доста универсален, пробвай:

http://www.kaldata.com/modules.php?m...on=show&id=643

дай си скайпа аз имам който става за абсолиутно всички аудио карти ще ти го пратя само дай скаип
    BEESTTT !!!!!

Цитирай Първоначално написано от nikon97
    дай си скайпа аз имам който става за абсолиутно всички аудио карти ще ти го пратя само дай скаип
    Ако беше толкова способен, сам щеше да го качиш някъде и да дадеш линк. Заради подобни подозрения аз това направих, но не е сигурно.

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Ако беше толкова способен, сам щеше да го качиш някъде и да дадеш линк. Заради подобни подозрения аз това направих, но не е сигурно.
    само казвам че имам решение на проблема му и мога да му помогна щот и на мен ми беше така ако иска да ме потарси на скайп: coolpixa ако не да си седи така
    BEESTTT !!!!!

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    само казвам че имам решение на проблема му и мога да му помогна щот и на мен ми беше така ако иска да ме потарси на скайп: coolpixa ако не да си седи така
    Их... Ако искаш да му помогнеш, направи го по максимално бързия начин, с който щеше и ти да се занимаваш по-малко, и драйверът щеше да е достъпен 24/7, а не само докато си на скайп. Още не е късно, жалко само за целия ни роман :P

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си