- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана
Много съм объркана и се надявам донякъде да ми помогнете ...
Като те е поканил първия път ти прие ли?
ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Нормално е и тепърва ще се забелязваш как те обсъждат момчетата. Това го правят с всяко момиче на купона или поне тези които им правят впечатление.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Предполагам,че си от зайците,щом толкова ти прави това впечатлениеКаквато и да е причината той да се държи така с теб,да не ти пука.
Няма за какво сега да го мислиш,не си струва за такива еднодневки да се замисляш дори
![]()
|
![]()
За твое добро не се надявай на нищо от това, защото може би нищо няма да стане и така няма да страдаш
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
ъъъъ ... к'во? След онази покана за танц после поддържахте ли някакви отношения..или това ви беше 2рото виждане? И един танц не означава задължително... нещо. Просто може да е бил мил и да те е поканил на танц, не означава задължително, че те харесва..
Прочети това удебеленото нещо. Един танц , а вече си влюбена. Осъзнай се. Съмнявам се да има някаква надежда. Явно просто е мил. Не бива така бързо да се влюбваш , момиче.Първоначално написано от Mi6inka
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Са прибереш в 9:30 от купон. Яката работа.
Temet Nosce
벨야카
те дори детските дискотеки дето бяха 14- свършваха в 22 часаПървоначално написано от umri
![]()
Я ми кажете, колко момчета канят момиче на танц?!?! А колко от тях го правят просто ей-така?Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Ааа, искам и аз да танцувам![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Или си на 15 или си мега ограничен/а !
Нито едното. Трай си
Ако за теб да танцуваш с момче означава той да се кълчи зад теб в дискотеката, сложил ръце на задника ти... Не мисля, че има какво повече да обсъждаме.
Соу, следващият път, когато решиш да отвориш голямата уста и да изплямпаш няква простотия, си включи мозъка.
Ами значи има какво да обсъждаме. Как може да защитаваш теза, че един танц означава непременно нещо ?! Или ти ( да предположим че си момиче ) никога не си имала приятели/познати които са мили/кавалери, забавляват се и просто танцуват с теб без задни помисли.Първоначално написано от PinkPan7her
Ами, виж сега... колко момчета познаваш, които могат и (по-важното) обичат да танцуват? Какъв танц? А колко от тях биха поканили момиче?
Говоря ти за истински танц. За мен това е нещо доста... интимно.
Момиче съм, да. Имам бая момчета приятели. Колко от тях са без задни мисли... не мога да гарантирам.
Пич, пиши му (или му звънни). Поканил те е на танц, значи имаш шанс. Просто направи една стъпка и виж какво ще излезе.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Първоначално написано от PinkPan7her
Да, разбира се вариантите на този случай са много, но главната ми идея е , че като цяло е доста глупаво авторката да изпада в такива ..хмм..чувства? само заради един танц.