.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Объркана

Объркана

Много съм объркана и се надявам донякъде да ми помогнете ...

Супер фен Аватара на elysunny
    един танц и вече влюбена

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като те е поканил първия път ти прие ли?

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нормално е и тепърва ще се забелязваш как те обсъждат момчетата. Това го правят с всяко момиче на купона или поне тези които им правят впечатление.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Предполагам,че си от зайците,щом толкова ти прави това впечатление Каквато и да е причината той да се държи така с теб,да не ти пука. Няма за какво сега да го мислиш,не си струва за такива еднодневки да се замисляш дори
    |

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    За твое добро не се надявай на нищо от това, защото може би нищо няма да стане и така няма да страдаш
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ъъъъ ... к'во? След онази покана за танц после поддържахте ли някакви отношения..или това ви беше 2рото виждане? И един танц не означава задължително... нещо. Просто може да е бил мил и да те е поканил на танц, не означава задължително, че те харесва..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    ъъъъ ... к'во? След онази покана за танц после поддържахте ли някакви отношения..или това ви беше 2рото виждане? И един танц не означава задължително... нещо. Просто може да е бил мил и да те е поканил на танц, не означава задължително, че те харесва..
    Прочети това удебеленото нещо. Един танц , а вече си влюбена. Осъзнай се. Съмнявам се да има някаква надежда. Явно просто е мил. Не бива така бързо да се влюбваш , момиче.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Са прибереш в 9:30 от купон. Яката работа.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Са прибереш в 9:30 от купон. Яката работа.
    те дори детските дискотеки дето бяха 14- свършваха в 22 часа

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Прочети това удебеленото нещо. Един танц , а вече си влюбена. Осъзнай се. Съмнявам се да има някаква надежда. Явно просто е мил. Не бива така бързо да се влюбваш , момиче.
    Я ми кажете, колко момчета канят момиче на танц?!?! А колко от тях го правят просто ей-така?

Ааа, искам и аз да танцувам

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Я ми кажете, колко момчета канят момиче на танц?!?! А колко от тях го правят просто ей-така?

Ааа, искам и аз да танцувам
    Или си на 15 или си мега ограничен/а !

anonymous708973
    Guest
    Нито едното. Трай си

Ако за теб да танцуваш с момче означава той да се кълчи зад теб в дискотеката, сложил ръце на задника ти... Не мисля, че има какво повече да обсъждаме.

Соу, следващият път, когато решиш да отвориш голямата уста и да изплямпаш няква простотия, си включи мозъка.

Нито едното. Трай си

Ако за теб да танцуваш с момче означава той да се кълчи зад теб в дискотеката, сложил ръце на задника ти... Не мисля, че има какво повече да обсъждаме.

Ами значи има какво да обсъждаме. Как може да защитаваш теза, че един танц означава непременно нещо ?! Или ти ( да предположим че си момиче ) никога не си имала приятели/познати които са мили/кавалери, забавляват се и просто танцуват с теб без задни помисли.

anonymous708973
    Guest
    Ами, виж сега... колко момчета познаваш, които могат и (по-важното) обичат да танцуват? Какъв танц? А колко от тях биха поканили момиче?
    Говоря ти за истински танц. За мен това е нещо доста... интимно.

Момиче съм, да. Имам бая момчета приятели. Колко от тях са без задни мисли... не мога да гарантирам.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Пич, пиши му (или му звънни). Поканил те е на танц, значи имаш шанс. Просто направи една стъпка и виж какво ще излезе.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Ами, виж сега... колко момчета познаваш, които могат и (по-важното) обичат да танцуват? Какъв танц? А колко от тях биха поканили момиче?

Момиче съм, да. Имам бая момчета приятели. Колко от тях са без задни мисли... не мога да гарантирам.

Да, разбира се вариантите на този случай са много, но главната ми идея е , че като цяло е доста глупаво авторката да изпада в такива ..хмм..чувства? само заради един танц.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Да, разбира се вариантите на този случай са много, но главната ми идея е , че като цяло е доста глупаво авторката да изпада в такива ..хмм..чувства? само заради един танц.
    +1
    |

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си