- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Има ли шанс!
Да се направи тяло като на ханибал само с стрйд фитнес!
Не.
Виж, със стрийтфитнес, хранителен режим, много добавки и много химия може би. Ама пак малко вероятно.
Според мен Ханибал си е направил тялото само от стрийт фитнес, само че нямам представа как се храни или дали взима хранителни добвки или химия, но според мен може да се направи такова тяло от стрийт фитнес. Просто се иска много трениране, редовно и трябва да имаш много воля, постоянство и мотивация![]()
Тея лостаджии дето ги виждаш, че са масирани такива, всичките са минали през фитнеса и сигурно и добавки.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
стига бе, сигурно и добавки взимат![]()
Ако кажеш че зобат и витамини се отказвам от спорта, без химия нищо не става![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Те имат по-добро тяло от теб да ти кажа.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ханибал не тренира само стреет и е прост- тренира на улицата и зоби като простак!
момчета,още ли вярвате в Дядо Коледа...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ханибал да има по-хубаво тяло от моето? Ми не е единствения, компот ли да му отворяПървоначално написано от awerw
![]()
Само че от кога те преследвам да сложим по 1-2 снимки в една тема хората да преценят кой е смешника и кой само говори... ама ти се дърпаш като ощипана мома![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Кво да ти слагам снимки, с 20 кила си повече от мен, и си омазнен тва го знае половината форум.
sapphire5![]()
+10000Първоначално написано от awerw
лично познавам доста такива..
Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
![]()
![]()
![]()
ами то нищо не става без желание и най-важното сърце имаш ли сърце ти си най-силния,най-бързия и най-техничния!!! Какво повече ти трябва дори и зоба неможе да замени липсата на сърце!!!
Ханибал ходи и в зала, а и да не мислите, че на лостовете тренира със собственото си тегло... Слага едно поне 30-50+кг. А и много вероятно да взима нещо.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
За какво ти е да правиш тяло като на Ханибал? И ако искаш да си голям и едър, ходи на фитнес. Те там са експерти на превръщането от нормални хора в говеда.
МОМЧЕ
Как смеят !Първоначално написано от dunce
![]()
Да ми остроумничиш е безмислено. Само на тебе да се смеят повече.Първоначално написано от ZipFail
МОМЧЕ
Тоя ханибал ей ся го видях и ми се струва доста смешен... не повече от 75 кг е... половината от тялото му не е развита - а именно краката. За мене човек дето не си тренира краката не може да се нарече, че тренира.. същото е ако тренира цялото тяло, но не прави мъртва тяга или клек...
Стига с тези глупости..Нормални хора и говеда..И това дали ще стане нещо от тях не става с магическа пръчка- "да ги превърне" ........Първоначално написано от dunce
Смешно звучиш..
Дааа, дааа, разбрахме вече всички, колко труд и усилия (и пари) трябват, за да бъдеш тооолкова корав и готинВие сте достойни за уважение, така е, няма по-важно нещо на тоя свят от фитнеса.
DownloadVirus, както вие плюете по всяко нещо, което не практикувате (примери два има вече - футбол и уличен фитнес), защо аз по тая логика да не плюя по вашето любимо занимание? Нямам намерение да споря с когото и да било, просто съм толкова краен колкото вие сте по принцип. Гадно е нали?
МОМЧЕ
Не си краен,просто подслушваш мама и татко докато говорят по телефона,а това не е добре.Но нека да се смеем още , let's start the party.
Поне ще ни развеселиш.
Пс Като дадеш аргументи,може и нещо да стане.
ПАХАХАХХАХАХАХА, DownloadVirus поумнял май и на всичкото отгоре остроумничиПървоначално написано от HolyShit
![]()
Вече и аргументи искаш, има значи напредък, разбрал си как се спориКрайно време беше..
А ето го и твоя аргумент, обяснен като за теб точно - защото като влезеш във фитнеса и видиш всички, които тренират, 50 % са говеда![]()
На повечето в него целта не е да направят хубаво тяло, а да станат 120 кила мускули. На всичкото отгоре постоянно чувам колко химици ходят в тоя фитнес или в оня фитнес. От човек, който ходи вече 4 години. Само да ви споделя, макар че много добре знаете, че момичетата не харесват прекаленото. Ама както navar ще каже сега, той тялото си го прави за себе си
А щом се харесвате с такива тела, нещо не ви е наред. На ръст 192 повече от 95 килограма е много. На толкова с редовен фитнес ръката ти е около 43, когато пък изчистиш става супер и пак тия килограми са много, изглеждаш масивно. Всичко над това е просто безмислено.
МОМЧЕ
Това са някакви предположения ,нали?
Като гледам няма нито едно аргументирано базирано на факти твое мнение.
Ходил някъв твой приятел 4 години ,той бил знаел кво взимат те.Сигурно ходи и в кенефа да ги чишка (може би в устата си?)
А от къде знаеш какви са ни целите? Визираш професионални културисти,общоприето мнение от хора неразбиращи този спорт.
Няма да го научиш тоя български език. Ако ти говоря на гръцки ще ме разбереш ли?Първоначално написано от HolyShit
Да аргументираш мнение означава да дадеш факти. Факт е, че голяма част от хората, които ще видиш във фитнеса, са се ВМАНИАЧИЛИ по качването на мускулна маса и напомпването. Факт е, че химици ходят във всеки фитнес, без тях не може. Винаги има такива, в коята и зала да отидеш, поне един редовен ще използва. Кое от целия ми коментар не може да разбереш, че казваш "някакви предположения"? Толкова ли си ограничен, че не можеш едно свястно мнение да напишеш, вместо да си чешеш езика? А пък тоя, за който аз ти говоря, познава абсолютно всеки, който ходи в тоя фитнес и е говорил с всеки от тях. Дори и да не са му казвали, че НЯКОИ (ест. че не всички) използват химия, то пак може да се разбере. Особено по трапеца. ФАКТ, дори съм виждал не един такъв. И относно последния ти въпрос - визирам всички, чиято цел НЕ е културизъм. Културистите е ясно, че трябва да са такива. А относно "неразбиращите този спорт" - то на човек не му трябва да разбира, че като те види, да ти каже, че е супер грозно да си с такова тяло. Ама айде да не те комплексирам, ти нали културист ще ставаш.
МОМЧЕ
dunce, oткога лично ти мнение е равностоно на факт ? Като не ти харесва да си 100 кила не ставай 100 кила, ама недей да твърдиш кое било нормално(според теб) и какво харесвали момичетата(според теб). Аз съм много далече от 100 кила, отдавна не ходя редовно на фитнес и пак смятам, че говориш глупости.