- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силата на Деменцио
Здравейте. Аз съм момиче на 16Г. и от доста дълго време си имам сериозен приятел. Има обаче и един проблем - когато правим секс се сещам за един измислен пич на име Деменцио (той е бог!!) и това адски много ме възбужда. Понякога, когато съм сама и се сетя за него стигам до оргазъм.
Та..Въпросът ми е: Какво да правя?! Моля ви, дайте ми съвет и ако може по-бързо .... Как да премахна образа на това божество от мислите ми за да мога да имам пълноценен полов живот. Помогнете ми, моля ви!!![]()
Дооообре троловете еволюираха в божества![]()
Не тролирам! Просто си мисля за Деменцио докато го правя с него.. доста е странно :/Първоначално написано от Eclipsercho
Аз си мисля за брат му. Мноого по-секси е!Първоначално написано от surcetomi
Цццц не си виждала братовчед му!!! Е той вече е ебати пичаПървоначално написано от theeye770
![]()
пфф те цялата му рода са ебати вървежните
КЪДЕ СА ЖЕНКИТЕ?!
ОМГГ дай ми фейсбука муу!Първоначално написано от DragonLady
![]()
Не се ебавайте с Деменцио! Ще ви спре нета)
Фейса му го нямам, ама ако искаш мога да ти дам скайпа муПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
ЕбасиСамо аз ли не фантазирам богове бе ...tctct препоръчайте някой далечен братчед,че се почувствах изолирана...
maDamn
Моя си спира най-редовноПървоначално написано от ShadowKiss
Бтк майна
![]()
![]()
![]()
Eто !! ОЩЕ ЕДИН КАТО МЕН!!! Не се ебавайте щото той ще ви достигне и ще ви пита "Къде са женките,женките?" !!!!Първоначално написано от ShadowKiss
Моля Ви , добри хора, махнете ме от света,че от такива орки ми идва в повече!Първоначално написано от surcetomi
maDamn
Първоначално написано от Eclipsercho
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire