- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 'Свръхестествено' или 'Дневниците на вампира' ?
Не знам дали е имало такава анкета, но на мен ми е интересно
Споделете кое сте избрали.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Фен съм на Дневниците, но тва е просто един от сериалите за вампири, вещици и върколаци... Свръхестествено го бие в пъти повече.
А защо няма опция "Трудно ми е да избера, но 'Дневниците на вампира'"?И 2-та ми харесват, но избирам дневниците.
![]()
женско
Има такава опция по принцип обаче не излизаПървоначално написано от an0nimn0
Ръчках го 3-4 пъти обаче не се появява ..
Иначе и аз предпочитам Свръхестествено. Гледам и дневниците но свръхестествено си ми е повече на сърцето просто![]()
Дневниците на вампира
Първоначално написано от Mirage3
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
А защо точно двата?![]()
Аз лично съм по-голяма фенка на Дневниците,но и Свръхестествено гледам.И според мен сериалите нямат общо,освен че и в двата има доста свръхестествени елементи.
'Свръхестествено' идеята като цяло е гениална и много по-смислен от "Дневниците".![]()
Дневниците ги зарязах още не 5тия епизод и ми писна. А Свръхестествено от втори сезон насам си го следя редовно![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Свръхестествено е доста по-добър.
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.
100% Свръхестествено.Гледам "Дневниците" само от интерес към българското присъствие там![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Трудно ми е да избера, но Свръхестествено !
Просто,каквито емоции съм изживял на тоя сериал,никой друг не би ми могъл да ми ги предостави,дори и дневниците !
С братята често намирах себе си,изживях историята им,която е много по пленителна от на,който и да е герой в дневниците.
Обичам и двата сериала,почти равни са ми но все пак свръхестествено !![]()
![]()
![]()
и двете не ми харесват
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Защото на мен ми беше да кажем трудно да избера и както виждам има и други, за които е труден избор. Също защото в момента тва са двата от най нашумелите сериали(да не кажа и най) и ми беше интересно. И такаПървоначално написано от Colouring
![]()
Oоо-леле, болната тема, откакто веднъж отмениха SPN за TVD сe дискутира постоянно.
Supernatural, разбира се.
Дневниците дори два епизода не можах да издържа, Свръхестествено е повече и като сюжет, и като актьорска игра, и като ... абе, всичко.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
И двата са ми любими,но Свръхестествено си е Свръхестествено![]()
Имат ли база за сравнение изобщо?!? Много ясно, че Свръхестествено. Тази бозичка за вампирчета не струва. Всъщност двете нямат нищо общо, Свръхестествено си има история, сюжет, идея и в никакъв случай не е за гледане помеждудругото. За разлика от повърхностното сериалче за вампирчета, което става единствено за губене на време. Който каквото и да казва Свръхестествено е неповторимо и няма равно.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Свръхестествено!![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Свръхестествено!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Определено Дневниците на вампира![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥