.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на ccdesigns

Нови колони.

Реших да си взимам нови колони за вкъщи и съм отделил едни 300лв., но не съм особено запознат като цяло в тази област и бих искал съвет от някой с повече опит (примерно) да ми каже някакви добри модели а у. Абе, да ми препоръча някакви до 300лв. За сега съм си харесал едни, но разглеждам едва от днес, въобще не съм сигурен в нищо Та, моля ви за вашата помощ
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Не може ли някой да ми помогне

Ако искаш ще погледна конкретни модели, ама си вземи на Creative, тях ти препоръчвам аз. Страхотно качество, на не прекалено висока цена... ти не каза за какво са ти де, за компютъра ли ?

Да, преди малко се усетих, че не съм уточнил доста детаили. Да, за компютър са. Търся по-скоро качество (което ме води до 5 към 1), но искам и буфера да бие яко. И аз съм останал с МНОГО добро мнение за Креативките от приятели, роднини и други. Разглеждам тук-там и аз, ама нещо... Не си намирам за тия пари. Би ли ми казал поне сайт, ау, че аз освен мултирама и ония технотата нищо не се сещам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си