.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

СПИН от допир на срамни устни?

Здравейте. Имам един въпрос, който ме тормози от около седмица, за това се обръщам към вас.

Преди около седмица бях с едно момиче. Преди да почне същинският секс обаче, аз си допрях главата на пениса няколко пъти в срамните и устни ( въобще не съм го вкарвал). Потърсих в интернет, но не успях да намера отговор на въпроса ми - дали е възможно само от допир на срамните устни да се инфектирам със ХИВ или някоя друга болест? Благодаря предварително.

П.С. тя беше много навлажнена. доста от тази течност попадна върху пениса ми .

Как така преди същинския секс си се допирал до нея,а описваш ,че е нямало проникване ? Или след това е било с кондом?

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5

Имам предвид, че след това сложих презерватив. Не съм го вкарвал без предпазните мерки.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aко беше отворил линка, точно пред очите ти щеше да изпише, че ХИВ се съдържа еди къде си и еди къде си. Прочетох 1 изречение и знам отговорът на въпроса ти, що ти не земеш да го направиш?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Guest
    Действия с много нисък риск са:

-Съвместна или групова мастурбация;
    -Допиране на пениса или вагината до тялото на партньора;
    -Уриниране върху тялото на партньора.
    ако случайно те мързи да четеш

Прочетох го, но това не дава отговор на въпроса ми. Става въпрос за допиране с половия орган до тялото на партньора, а не до неговите гениталии. Освен това прочетох първото изречение, спокойно. Но пише, че СПИН се предава по начина "кръв-кръв", затова се чудя дали вагиналния секрет и/или срамните устни съдържат прекалено малко от вируса, че да се зарази човек? (както е със слюнката например)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от arsenal11
    Прочетох го, но това не дава отговор на въпроса ми. Става въпрос за допиране с половия орган до тялото на партньора, а не до неговите гениталии.
    А те част от тялото ли са,Шерлок?

Не знам, мисля, че става въпрос за ръце, крака, кожа и т.н.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Дава отговор на въпроса ти, но отговорът не ти харесва и се опитваш да избягаш от него. Чакай 6 месеца и тест, не е нещо, за което да предполагаш и да рискуваш живота на останалите, само защото си рискувал своя. Това "много нисък риск" не го разбирам. Как ще го кажеш - Има много малка вероятност да съм носител на HIV? Мен не би ме успокоило.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    А ти сигурен ли си, че тя има ХИВ?
    Защото ако има, а не ти е казала...лошо...
    Иначе от така описната ситуация, съмнявам се да си се разболял от СПИН...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Не мисля, че е болна, но не е изключено. Благодаря все пак за отговорите, ще изчакам 2-3 седмици и ако има симптомите (подобни на грип или нещо такова) ще отида и ще се тествам.

^E, не! То бива да си тъп, прост, ама вие прекалявате вече!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Не мисля, че е болна, но не е изключено. Благодаря все пак за отговорите, ще изчакам 2-3 седмици и ако има симптомите (подобни на грип или нещо такова) ще отида и ще се тествам.
    А ако просто си настинал? Ще си докараш инфаркт от притеснение

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

ccdesigns, вземи млъкни, вместо да пишеш глупости.
    А иначе, shturche, под болна имах предвид заразена с ХИВ. Иначе аз си кашлям от няколко седмици, но мисля че това е защото прекалих с пушенето Четох даже, че след 3тия месец се ходи на изследване, за това няма да го мисля до тогава Правилно казваш, че само ще стане по-зле от притеснение.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    ^E, не! То бива да си тъп, прост, ама вие прекалявате вече!
    Има го и тоя момент.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Tихо, зомби.

Град
    МайнаTown
    можее

Tихо, зомби.
    Заради такива смотаняци като теб, този форум е пълна дупка. Попитах на друго място и се отнесоха към мен съвсем човешки и любезно, защото става въпрос за нещо сериозно, а не се държаха като 12 годишни, какъвто ЯВНО си ти.

Благодаря все пак, за част от коментарите.

Град
    Софийските потайности
    Най-рано 14 дни след "фаталния" полов акт можеш да си направиш тест. Между 3 и 6 месеца със сигурност ще ти кажат. Теста е безплатен, ако си от София правят такъв в Студентска поликлиника, също така и в майчин дом. Шанс ВИНАГИ има, дори и с презерватив.
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Arsenal11 , не преигравай моля те.. Отговори ти се на въпроса , до тук.
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Tихо, зомби.
    Заради такива смотаняци като теб, този форум е пълна дупка. Попитах на друго място и се отнесоха към мен съвсем човешки и любезно, защото става въпрос за нещо сериозно, а не се държаха като 12 годишни, какъвто ЯВНО си ти.

Благодаря все пак, за част от коментарите.
    Oтговори ти се на въпроса още на 3-4 коментар, ти продължаваш да ревеш. Легай си у гробницата, зомби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си