- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много си харесах едно момиче...но май е от ромски произход
+1Първоначално написано от Niakoitam
Оффтопик: http://www.novatv.bg/news/view/2011/...B0%D0%BB%D0%B0 и като се стигне до гражданска война (дано не стане) ще се молите на "мангалите"![]()
Първоначално написано от Phonique
Нa кой ще се моля,бе.По-хубаво жив да ме одерат и да ме засипят със сол,след което с лимон и ракия.Ще умра като великите българи-Ботев,Левски,но на мангал няма да се моля!!!![]()
![]()
![]()
Не знам как може да има толкова млади хора с такава злоба у себе си. За ограничеността вече да не говорим.
Авторе, как си представяш половинката си? Въпросното момиче отговаря ли на критериите ти?
Казусът е изключително лесен и отговорът е в теб самия. Не се вслушвай в хорското мнение, което и без друго хич не е ценно. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Смешни сте.
И да е циканка, кво? Не е в България, за да живурка на помощи, не живее в колиба. Явно е свястна.
И най-смешното знаете ли кое е? Че това не е вашето мнение, а е мнението , насадено от родителите ви.
Опознайте се![]()
Хора много , Човеци малко !
Бении аз сам стунджии ;дддПървоначално написано от rebeccaa
относно темата: пичага .. не мешай родатаа ИЗВАРТЕНЯК!!!! или ще е българка илии недейй!!!! :ДД
Или ако пък го направи КВО? На сапун ли ще го правиш и него?Първоначално написано от BulgariaRlz
Както каза PinkPan7her и родителите и обкръжението понякога са виновни за този избор. И баща ми много не му допадат връзките с цигани и турци.
А аз, аз все пак съм леко подвластен на неодобрението на хората въпреки че има и много хубави циганки.Знае ли човек как ще ме завърти живота някога.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!