.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Абе стига бе....защо да не бъде с нея?Има милиони "манговци" които заслужават да бъдат пребити,но явно има и свестни....защо да не е с нея....опознай я,ако е супер нормална и я харесваш давай....не бъди расист
    заради ей тия думички .. в полза на циганите след 20 години България ще е с 80% цигани и 20% българи,които ще искат да се махнат от тук... айде моля ви се...да.. и те са хора.. ама да си бяха спечелили уважението.. те решиха другия вариант.. като ще е така.. да си ходят в Индия и в някой др. подобни страни и да мълчат ! .. там няма да са по-различни от другите
    А пък заради подобно мислене България е на път да "пламне".Като си се загрижила толкова за процентното отношение ами имай не 1, а примерно 4-5 деца да речем.
    +1

Оффтопик: http://www.novatv.bg/news/view/2011/...B0%D0%BB%D0%B0 и като се стигне до гражданска война (дано не стане) ще се молите на "мангалите"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Абе стига бе....защо да не бъде с нея?Има милиони "манговци" които заслужават да бъдат пребити,но явно има и свестни....защо да не е с нея....опознай я,ако е супер нормална и я харесваш давай....не бъди расист
    заради ей тия думички .. в полза на циганите след 20 години България ще е с 80% цигани и 20% българи,които ще искат да се махнат от тук... айде моля ви се...да.. и те са хора.. ама да си бяха спечелили уважението.. те решиха другия вариант.. като ще е така.. да си ходят в Индия и в някой др. подобни страни и да мълчат ! .. там няма да са по-различни от другите
    А пък заради подобно мислене България е на път да "пламне".Като си се загрижила толкова за процентното отношение ами имай не 1, а примерно 4-5 деца да речем.

+1

Оффтопик: http://www.novatv.bg/news/view/2011/...B0%D0%BB%D0%B0 и като се стигне до гражданска война (дано не стане) ще се молите на "мангалите"

Нa кой ще се моля,бе.По-хубаво жив да ме одерат и да ме засипят със сол,след което с лимон и ракия.Ще умра като великите българи-Ботев,Левски,но на мангал няма да се моля!!!

Не знам как може да има толкова млади хора с такава злоба у себе си. За ограничеността вече да не говорим.

Авторе, как си представяш половинката си? Въпросното момиче отговаря ли на критериите ти?

Казусът е изключително лесен и отговорът е в теб самия. Не се вслушвай в хорското мнение, което и без друго хич не е ценно. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

anonymous708973
    Guest
    Смешни сте.

И да е циканка, кво? Не е в България, за да живурка на помощи, не живее в колиба. Явно е свястна.

И най-смешното знаете ли кое е? Че това не е вашето мнение, а е мнението , насадено от родителите ви.

Голям фен
    Опознайте се
    Хора много , Човеци малко !

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Опознайте се
    Бении аз сам стунджии ;ддд

относно темата: пичага .. не мешай родатаа ИЗВАРТЕНЯК!!!! или ще е българка илии недейй!!!! :ДД

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaRlz
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Опознайте се
    Бении аз сам стунджии ;ддд

относно темата: пичага .. не мешай родатаа ИЗВАРТЕНЯК!!!! или ще е българка илии недейй!!!! :ДД
    Или ако пък го направи КВО? На сапун ли ще го правиш и него?

Както каза PinkPan7her и родителите и обкръжението понякога са виновни за този избор. И баща ми много не му допадат връзките с цигани и турци.

А аз, аз все пак съм леко подвластен на неодобрението на хората въпреки че има и много хубави циганки.Знае ли човек как ще ме завърти живота някога.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си