- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко съвети...
Такаа първа година съм в гимназията и си харесах едно момче. До тук добре, даже се преместих да седя в неговата редица, до една моя фр, но оттам нататък какво? Как да му привлека вниманието? Някаква стратегия? ;D Да отида да го питам нещо за училище... Не, справям се с уроците и ще е някак неуместно... No idea... Повечето начини за заговаряне са толкова очевидни, че по- добре направо да натисна на чинаПриемам съвети, всякакви, GO! ^.^
Искаш ли с мен до лавката?
Замеряй го с хартишки. Кажи му, че му е разкопчана цепката. Седнал е на дъвка. Омазал си е устата. т.н. Заяждай се. Като ти върне му кажи, че е много груб и незрял.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това горното ще се направя, че не съм го видяла![]()
Ще свърши работа.Първоначално написано от Chacho
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като застанеш един чин пред него,почни да си размяташ косата наляво-надясно,все някога ще му писне и ще ти каже да спреш.
И фактически ето ти началото на разговора,от там нататък си ти.
Доколкото разбирам сте от един клас , следователно съвсем нормално ще изглежда да заговориш съученик. Нали ми схващаш мисълта ?
Просто му кажи "Здравей", "Как си" , нещо от сорта. :
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
ама той ти е от класа ли, бе ?
как може да не можеш да заговориш човек от класа ти втора-трета седмица
Е не върви да седне до него и да каже "Как си?", след като не са си говорили особено досега и ще е ... странно. Има тоолкова други милиони теми, които може да подхване.Първоначално написано от cigarettekisses
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
илии примерно като минаваш покрай него можеш да го сръчкаш лекичко , върши работа при менПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Всеки ден му искай нещо - химикал, молив, гума, лист и т.н. Рано или късно ще схване намека.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Да-че е използвачкаПървоначално написано от Bloodlust
![]()
"Хайде до лавката"не е лошо,стига да не вървите и да мълчите и да гледате в противоположни посоки през цялото време.Варианти за заговаряне много-най-малоумното е да го питаш как е,какво прави.Може да го питаш какво мисли за училището(нали сте в ново).Може на майтап да го питаш не се ли радва,че лятото е свършило и пак е на училище(тук е доста важно да се усеща,че е майтап).Щом е от твоя клас,а не е случаен човек на улицата и можеш да го заговориш,без да е странно/неловко,има 8345634 неща,с които да започнеш разговора.Съответно има и доста голям шанс той да е срамежил и поне известно време да си говориш сама.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
кажи му : Колко любов си правил, не знам но и тази вечер няма да си легнеш сам![]()
а сега сериозно според мен и едно помахване варши работа![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Най-важното е да не се притесняваш. Използвай това, че сте от един клас и не се познавате добре - може да го питаш всевъзможни неща. Ето и няколко статии с идеи.
Успех! : )
Как да привлечеш момче от твоето училище
Как да приелечеш вниманието Му
Как да започнем разговор
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
aa гаднярииок whatever и без тва не четох надолу, отказахте ме просто ;Д амии смятам да се оттегля, а и се разсейвам от уроците... абе няма да стане мойта, мерси все пак ;*
гледай го...прави му намеци с очите , усмихвай му се....нещо такова![]()
awerw♥
-Здравей! Имаш ли химикалка?
Естествено така и не му я връщаш. Нека те потърси за нея или му я върни след дни с извинението, че си забравила да му я дадеш. Би желала да се реваншираш с едно кафе.![]()
Или нещо подобно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1Първоначално написано от ledenakrasota
Ей, стратег![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
Мерси!![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ