- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кога се харесвате повече?
Първоначално написано от malka_sladkka
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз нямам кой знае какви дефекти, но повече се харесвам сутрин, защото лицето ми е свежо и отпочинало.
Сутринннн![]()
Зависи според настроението. Ако ми е крив света от сутринта последното нещо,което ще харесам е себе си. Ама,ако ми е на кеф си се харесвам. Повече се харесвам вечер,защото не се виждат дефектите.![]()
Харесвам се само вечер,точно след като се нагримирам и се оправя да излизам.
<3
Вечер!!![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Сутрин, обед, вечер...все си се харесвам
ми не знам.. не съм се замисляла.. абе.. когато си се харесвам е по цял ден,когато не се харесвам и сутрин и вечер няма разликат.е. определени дни
![]()
Първоначално написано от Rebirthing
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вечер
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Зависи... обикновено е различно ;д
Примерно сутрин се харесвам, когато се събудя и изглеждам някаква свежа, кожата ми е мекичка, гладичка.... и обикновено тогава излизам и без грим, щото се харесвам... Иначе има сутрини в които ако изляза без грим ще изплаша някой ;д
Както и вечер... ако цял ден съм стояла на вън, уморена съм или гримът ми започва да се размазва или нещо такова не се харесвам... Но ако таман излизам, нагласила съм се, весело ми е или нещо такова много си се харесвам![]()
Always ultra!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
понякога седя и се гледам.. и си казвам че не е мн зле положението.. ма има дни в които като се погледна ми иде да счупя огледалото.. лол
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Аз попринцип си се харесвам , нищо че имам недостатъци!......Перфектни хора няма!...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Мхммм ...Първоначално написано от spexx
И все пак сутрин май се харесвам повече![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вечер, защото тогава най-много си оправям лицето...![]()
awerw♥
все едно, same shit diffrent day
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Сутрин. По-свежа съм, нo си е вярно, че има и сутрини, след тежка нощ например, в които ми става лошо като се видя.
![]()
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Ами тези,които слагат по 200 тона грим ще се харесват повече вечерта особено с вечерен и опушен грим.Аз не забелязвам голяма разлика освен,че рано сутрин съм много бледа и приличам на зомби.