- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гласът на България vs. X Factor
Не, просто ме отвращава как "журито" се подиграва най-долно на хората. И на всичкото отгоре ги обижда. Или пък онези селски изцепки като събличането на тениските в Xfactor.(гледах го във Vbox.)Първоначално написано от h0usen3v3rdies
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
^По-добре замълчи и стига се излага.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Защо? Защото казвам истината ли?Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Защото има невероятни таланти и да даваш пример за СЕЛЯНИЯ свалянето на тениските и това, че журито казва истината в очите на хората е повече от комично.
И трябва ли да ги обижда по този начин? Не може ли просто да кажат "не преминаваш"? И ако определяш като "комично" това поведение, не знам какъв трябва да си. Както и да е, нямам намерение да споря с когото и да е било.Първоначално написано от ccdesigns
Момиче съм!
И аз така.. Понеже в X-Factor повечето са излагация за народа ни .. Или поне в случаите когато съм го гледала..Първоначално написано от anuu
![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Гледай концертите на живо и ще видиш кви таланти има![]()
Първоначално написано от NightGuardian
X-factor![]()
X Factor
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от Immortalbeloved
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Гласът на България.
Изборът на песни е по-добър и талантите са по-големи.
Гледах наскоро X-factor и нито едно изпълнение от чутите не ми хареса.
И спря да се върти за миг земята..
Преди следях Гласът на България, но загубих интерес. Изгледах един епизод от Х- фактор и се отказах.
Не им ли писна да правят музикални шоута![]()
. Всяка година поне по 2-3 музикални простотии измислят. Някак си откриват новата супер звезда на България, и след месец я забравят
. Абе всичко се прави за кинти и рейтинг, хич не им пука за талантливите хора в България.
Аз съм бъдещ художник, и като такъв се чудя защо няма шоута за изобразително изкуство. Ако съм сценарист или продуцент, то ще стане много интересно. Но не съм арменец, който разполага с телевизии и финанси (за Магардич Халваджиян говоря) .
Ако мога да избирам между двете шоута, бих избрал "Гласът на България" . Това "Х- фактор" е един селски сеир, който затъпява българският народ. Жалки сеирджийници. Поне в "Гласът на България" няма такива неща.
X factor
Wanting to be someone else is a waste of the person you are.
Следя ги от време на време и двете.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
X factor. :P
Трябва да знам, че с тебе, любов ще изтрием грима...и ще сложим нов.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Винаги има две мнения - грешното и моето.
нито едното, стига с тея певци
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
Първоначално написано от BluesCat
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
X-Factor