Хванал един котарак една мишка и й казал:
- Ще те изям!!!
Тя го погледнала изплашено и му рекла:
- Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш!
- Мммммм…
Котаракът помислил, помислил, пък я пуснал, а тя избягала и преди да се завре в дупката му казала: - Един курвенски номер знам и винаги ме измъква от ситуация!
Котаракът се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае като куче. Мишката се заслушала и се зачудила:
„Каква е тая интрига отвън, май кучето опъва котарака, хе хе хе“. И се показала…
Котаракът хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на ушенцето:
- Един чужд език да знаеш и всички курви са твои!
___
Двама младежи отишли в Aнглия да берат ягоди, ама не знаели много английски. Наели си квартирка и хазяинът им казал ако има ядове да му се обадят. А те нали все пак са мъже, минали няколко месеца, не чистили много и се завъдили мишки. Единият като по-отворен и знаещ 5 английски думи повече от другия, решил да се обади ...на хазяина:
- Hello. Me Georgi.
- Hi, Georgi, how are you?
- Me Georgi, you know?
- Yeah yeah, I know.
- And Tom & Jerry, you know?
- Mm… Yes, I know.
- Jerry is here!![]()
Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !