.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Харесвам най-добрият му приятел

Обичам приятеля си, с когото съм заедно от година и половина, но от скоро харесвам най-добрия му приятел. Мисля, че и той има нещо към мен, но не иска да признае. Тази вечер отново го сънувах и не може да ми излезе от главата. Не искам да се разделям с гаджето си - обичам го. Но как да спра да мисля за другия?

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    А ти, сигурна ли си, че не е временно? 'Щото ако не си, недей да правиш глупости и после да се вайкаш. Ти и да скъсаш с гаджето си заради най-добрия му приятел, едва ли той ще се хване с теб, дори и да те харесва. Ако си на 100% сигурна, че не обичаш гаджето си, го зарежи и после поговори с другия. НО ме съмнява да стане нещо..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

anonymous708973
    Guest
    Мисля, че имаше отделен синдром по тоя повод, ама съм го забравила.
    Ще ти мине.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ще ти мине.
    awerw

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Постарай се да избягваш компанията на другото момче.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Не прави глупостта да си признаваш.Първо,че е възможно да ги скараш и второ ще останеш и без гадже.Btw: не обичаш гаджето си.

Супер фен Аватара на elysunny
    еми харесвай го и го сънувай, ко ти пречи ?
    кат си обичаш гаджето си бъди с него

Не излизай, когато знаеш, че и той ще присъства.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти ако обичаше гаджето си и през ум нямаше да ти мине мисли за друг. Може би вече тръпката ти отдавна да е изчезнала , а просто да не си с него по навик ? И все пак: недей да правиш глупости. Щом твърдиш , че обичаш приятеля си и наистина си сигурна в това , бъди си с с него и забрави за другия. А и ако се занимаваш с другия:
    Първо: че ще останеш без гадже.
    Второ: че ще развалиш едно добро приятелство.
    Замисли се.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не си сигурна в чувствата на приятелят му. Така, че!
    Ти сама си казваш, че обичаш гаджето си, а другия го харесваш!
    Явно малко ти е писнало от връзката ви и ти си търсиш разнообразие, но не това е решението!
    Ако искаш да не си с приятеля си просто го зарежи, не му причинявай това, че го късаш заради най-добрия му приятел.. Помисли малко..Не може цял живот да правиш това, което на теб ти се прави! Съобразявай се малко пък!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен
    На ден виждам поне 5 красиви момичета, съответно ми харесват.
    Това не означава, че трябва да отида да им кажа, че ги харесвам и да прееба дългогодишна връзка, нали?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Постарай се да избягваш компанията на другото момче.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Кажи на приятеля си,че ти се иска да прекарвате повече време само двамата така поне другото момче няма да е покрай вас

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Кажи на приятеля си,че ти се иска да прекарвате повече време само двамата така поне другото момче няма да е покрай вас
    +1000 много добър начин !
    Be careful what you wish for.. punk

Re: Харесвам най-добрият му приятел

Цитирай Първоначално написано от FrozenDesire
    Обичам приятеля си, с когото съм заедно от година и половина, но от скоро харесвам най-добрия му приятел. Мисля, че и той има нещо към мен, но не иска да признае. Тази вечер отново го сънувах и не може да ми излезе от главата. Не искам да се разделям с гаджето си - обичам го. Но как да спра да мисля за другия?
    Абсолютно същото го преживях преди 2 години. Много съжалявах после. И двамата много държаха на мен,сега и двамата не искат и да чуват за мен. То беше размотаване,обяснения,май и аз незнаех какво искам. Съвет от мен - надявай се да е моментно и не си разваляй връзката щом го обичаш. Успех!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Помисли,прецени чувствата си. Ако връзката ви не върви,ако той не е това,което искаш,ако вече не е същото задай си няколко въпроса и постъпи правилно (правилно за себе си). Никой не може да ти забрани щастие. Да вярно,ситуацията не е от най-цветущите,но в крайна сметка по-лошо е да лъжеш някого,че го обичаш и да харесваш друг в същото време. Не е честно нито за теб,нито за момчетата. И не изпитвай страх от това,че може да останеш сама..точно,когато е сам ,човек може да открие отговорите на многото въпроси. Успех
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Ще ти мине...търпение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си