.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

права коса

Искам да ви питам слагате ли си нещо на косата след като я изправите, за да стане съвсем права и ако може да кажете какво

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Нищо не слагам аз.
    За да е по-издържлива се слага лак за коса, но на мен лично не ми допада, защото косата стои много изтощена и суха.

Град
    Кърджали
    Амии аз по принцип преди да я изправя я напръсквам със Syoss Professional Prerfomance; той е за защита от изгаряне на косата; След това като я изправя по някой път я напръсквам с Taft Power Hairspray [черен]; И така ми се задържа за целия ден изправена коса
    Ти си аз,
    ти имаш песента,
    аз не мога да спра,
    просто харесвам това!!
    http://prikachi.com/images/67/3398067Q.jpg

ами някакъв лосион или гел или нещо такова

Голям фен Аватара на taamara
    След като я изправя - не, нищо, но преди това - термопротектора на Лореал - Хот Лис. Също така след като си измия косата я суша със сешоар, ако съм решила да я изправям, доста помага косата да се задържи права, направо не изправя от сешоара, с пресата след това я дооформям само.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Преди да я изправя,още на мокра коса,слагам на Балеа Locken Killer,което предпазва от топлина и седи по-права.Да ти кажа има ефект,даже като я изправям със сешоар (а аз съм доста саката в ръцете...).
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Нищо не слагам аз.
    За да е по-издържлива се слага лак за коса, но на мен лично не ми допада, защото косата стои много изтощена и суха.
    и аз съм така, но аз използвам от хубавите преси...
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

преди да се изправя слагам кристали такива едни като кафеникави италиански са колкото да не ми гори много косата.Попринцип се изправям 2 пъти седмично и косата ми си е наред в смисъл не е сухаа или нещо такова

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Аз не си слагам нищо и си седи права цял ден..... докато не си легна На другия ден е трагично каквото и да е правя все си е на посоки

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Сушиш си косата. Когато почти е изсъхнала( абе да ти е малко повече от средно изсъхнала) нанасяш кристали и си я изправяш с сешоар/преса.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    ами моята като я изправя стои права до следващото къпане,като я къдря същата работа... и за това си я обичам. преди преса слагам термопротектор ,а след това нищо.. ако не искате да слагате лак на косата,защото има много химии може да слагате в едно шишенце с пулвелизатор вода + сока от един лимон или половин.. зависи колко е голямо шишето.. г/д. 2/1 -вода/лимон.. или 3/1 -вода/лимон.. и уж няма химия,а и лимона е полезен и придава блясък на косата .. пробвала съм го.. ако се сложи сока от половин лимон и го разредите с малко повече вода от водичката от лимона става по-силно и от черния тафт и от който и да е лак ..

много е интересно това мерси че го каза

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Аз не си слагам нищо и си седи права цял ден..... докато не си легна На другия ден е трагично каквото и да е правя все си е на посоки
    мойта е същата , като я изправя не мърда , обаче вържа ли я и след 20 минути е на 100 посоки , а сутрин да не ви казвам ..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Слагам лак на Taft.
    Иначе като я изправя, косата ми не се променя до следващото къпане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си