- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Случвало ли ви се е??
Здравейте, искам да ви питам на вас случвало ли ви се е някакви съвсем непознати хора да ви обиждат, псуват и подобно?
На мен преди малко ми се случи.. Писах във Фейсбук на стената на протеста за Катуница, че бих се присъединила.. И някакъв съвсем непознат ме нарече малка к****.. Къде съм щяла да ходя ..Не го взех присърце, ама все пак .. И знам какво ще ми кажете за Фейсбук, но представете си, имам живот и извън него
Преди това пък едно циганче на най-много 10 години като минавах с приятелки каза на друго циганче -- Тея стават за опъване .. Ама не знам как или нещо подобно..
Съжалявам ако е много нецензурирано, просто се изненадах как може да се обижда напълно непознат човек, както и тук често се случва, впрочем. Та какво ви е мнението, случвало ли ви се е .. ??![]()
Случвало ми се е многооо пъти...и макар да съм учтива хич не си мълча... храня ги наред....Иначе наистина не го взимай присърце всякакви хора има,а тези малките манговци те други думи не знаят....
![]()
![]()
По фейсбук всеки си пише кво ли не така че въобще да не ти дреме...за циганчетата те на всички тфа казват все пак женско не са виждали![]()
+1Първоначално написано от Phonique
Да, много пъти ... както казваш във фейсбук или на улицатаПримерно искат ми приятелство и почват с храненето в чата :Д Това за мен са хора без личен живот, и не е нормално да седнеш, ти да обиждаш напълно непознат, било то в мрежата или на улицата
![]()
Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !
Изобщо да не ти пука,на мен лично не ми се е случвало,но и да беше,нямаше да обърна внимание![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Tия циганчета истинска жена никога няма да видят. Мани ги тех. Както и у фейсбук и като цяло в и-нета постоянно може да се случи да те обижда някойАз ако се засягах от такива отдавна да съм се самоубесил сигурно
![]()
![]()
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Случвало ми се е доста пъти, но просто не обръщам внимание на коментарите им... Един ден си вървях с една моя приятелка и покрай нас минаха 2 по-големи момчета и единия вика "Виж я тая к**** "![]()
![]()
Те дори не ме познаваха....
![]()
И аз ако бях на нейно място бих си замълчала, просто не обичам да се занимавам с такива хора, и знам, че няма да стане по-добре ако ги нахраня ;dd Затова просто ги подминавам..Първоначално написано от Phonique
И аз си замълчавам. Какво да им кажа? Че са тъпи и могат да ми викат как си искат, но това няма да промени техните жалки личности? Няма да ме разберат тъй и тъй. Да ги напсувам и аз? И да падна до тяхното ниво? Нем.
Иначе, да, случвало ми се е доста пъти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1Първоначално написано от SisiStrange
Убий глупака с мълчание![]()
Нито веднъж..
Иначе в нета всеки е много яростен, нали знaeш![]()
Да ме псуват и обижадат не, но доста често ( всеки ден почти, но зависи къде съм и с кой съм, защото, когато съм с момче рядко си позволяват, но все пак го правят ) като мина покрай някои момчета ми свирят и ми подвикват нещо.. работата е, че често ми се случва да ги познавам (града ни е супер малък и г/д всички се знаем) и веднъж бях разказала на един приятел какво са ми викнали едни ии.. еми да, после бяха доста поуплашени и това не е повторило.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да доста често.Особено във Vbox.Ама и аз не си мълча.![]()
Амии случвало ми се е, най-вече във вибокс7. Там всички са злобни и намръщени. Не разбират от собствено мнение. А циганите не ги брой. Те са си цигани. Онзи, който ти е коментирал публикацията, не мисля, че ще намери по-добър начин да се оправи с тия цигани.
Веднъж ме нарекоха чалгарка, ама която слуша от мазните чалги... Ох, какви ядове имах.Мразя я тая проклета музика.
Aз много обичам да нервя разни хора в нета и да искат да ме бият.
аутсайдерите и v живота ги бият![]()
Любовта е прекрасно чувство...
Случвало ми се е много пъти.
Повечето от тях се били все в интернет.
Най-интересното е, че някои хора, които са си позволявали да си отварят прекалено широко устата онлайн, на живо са се оказвали същински мишки.
За това и спрях да обръщам внимание.
И спря да се върти за миг земята..
Мчи как, нали готините не могат да бият някой на тяхната възраст и ниво, треа да има върху кой да се праят на силни.
тези на моята възраст и ниво са ми приятелитеПървоначално написано от ccdesigns
Любовта е прекрасно чувство...
Кой знае и кви приятели са. За по цигарка![]()
Когато се заяждам с шофьорите кой знае какво им коства да не натиснат газта.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И аз така обичам да се заяждам с индивиди като онзи горе, като нямат и няма и да имат шанса да натиснат газта. А и да я натиснат, най-много щетите по колата да трябва да плащам после.
не обръшам внимание. но мразя цигани мнннного!
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Не помня да ми се е случвало в "real life", но пък в вбокс и ютуб са ме нареждали здравата разни интернет троллове. Повечето пъти не отговарям, каквото и да кажа той няма да се промени.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!