.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

Случвало ли ви се е??

Здравейте, искам да ви питам на вас случвало ли ви се е някакви съвсем непознати хора да ви обиждат, псуват и подобно?

На мен преди малко ми се случи.. Писах във Фейсбук на стената на протеста за Катуница, че бих се присъединила.. И някакъв съвсем непознат ме нарече малка к****.. Къде съм щяла да ходя .. Не го взех присърце, ама все пак .. И знам какво ще ми кажете за Фейсбук, но представете си, имам живот и извън него
    Преди това пък едно циганче на най-много 10 години като минавах с приятелки каза на друго циганче -- Тея стават за опъване .. Ама не знам как или нещо подобно..

Съжалявам ако е много нецензурирано, просто се изненадах как може да се обижда напълно непознат човек, както и тук често се случва, впрочем. Та какво ви е мнението, случвало ли ви се е .. ??

Град
    Пловдив
    Случвало ми се е многооо пъти...и макар да съм учтива хич не си мълча... храня ги наред.... Иначе наистина не го взимай присърце всякакви хора има,а тези малките манговци те други думи не знаят....

По фейсбук всеки си пише кво ли не така че въобще да не ти дреме...за циганчетата те на всички тфа казват все пак женско не са виждали

Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Случвало ми се е многооо пъти...и макар да съм учтива хич не си мълча... храня ги наред.... Иначе наистина не го взимай присърце всякакви хора има,а тези малките манговци те други думи не знаят....
    +1

Да, много пъти ... както казваш във фейсбук или на улицата Примерно искат ми приятелство и почват с храненето в чата :Д Това за мен са хора без личен живот, и не е нормално да седнеш, ти да обиждаш напълно непознат, било то в мрежата или на улицата
    Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Изобщо да не ти пука,на мен лично не ми се е случвало,но и да беше,нямаше да обърна внимание
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Tия циганчета истинска жена никога няма да видят. Мани ги тех. Както и у фейсбук и като цяло в и-нета постоянно може да се случи да те обижда някой Аз ако се засягах от такива отдавна да съм се самоубесил сигурно
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Случвало ми се е доста пъти, но просто не обръщам внимание на коментарите им... Един ден си вървях с една моя приятелка и покрай нас минаха 2 по-големи момчета и единия вика "Виж я тая к**** " Те дори не ме познаваха....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от an0niimka
    Случвало ми се е доста пъти, но просто не обръщам внимание на коментарите им... Един ден си вървях с една моя приятелка и покрай нас минаха 2 по-големи момчета и единия вика "Виж я тая к**** " Те дори не ме познаваха....
    И ти си замълча?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Цитирай Първоначално написано от an0niimka
    И ти си замълча?
    И аз ако бях на нейно място бих си замълчала, просто не обичам да се занимавам с такива хора, и знам, че няма да стане по-добре ако ги нахраня ;dd Затова просто ги подминавам..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз си замълчавам. Какво да им кажа? Че са тъпи и могат да ми викат как си искат, но това няма да промени техните жалки личности? Няма да ме разберат тъй и тъй. Да ги напсувам и аз? И да падна до тяхното ниво? Нем.

Иначе, да, случвало ми се е доста пъти.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    И аз си замълчавам. Какво да им кажа? Че са тъпи и могат да ми викат как си искат, но това няма да промени техните жалки личности? Няма да ме разберат тъй и тъй. Да ги напсувам и аз? И да падна до тяхното ниво? Нем.

Иначе, да, случвало ми се е доста пъти.
    +1
    Убий глупака с мълчание

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Нито веднъж..
    Иначе в нета всеки е много яростен, нали знaeш

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Да ме псуват и обижадат не, но доста често ( всеки ден почти, но зависи къде съм и с кой съм, защото, когато съм с момче рядко си позволяват, но все пак го правят ) като мина покрай някои момчета ми свирят и ми подвикват нещо.. работата е, че често ми се случва да ги познавам (града ни е супер малък и г/д всички се знаем) и веднъж бях разказала на един приятел какво са ми викнали едни ии.. еми да, после бяха доста поуплашени и това не е повторило .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Да доста често.Особено във Vbox.Ама и аз не си мълча.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Амии случвало ми се е, най-вече във вибокс7. Там всички са злобни и намръщени. Не разбират от собствено мнение. А циганите не ги брой. Те са си цигани. Онзи, който ти е коментирал публикацията, не мисля, че ще намери по-добър начин да се оправи с тия цигани.
    Веднъж ме нарекоха чалгарка, ама която слуша от мазните чалги... Ох, какви ядове имах. Мразя я тая проклета музика.

Aз много обичам да нервя разни хора в нета и да искат да ме бият.

Фен Аватара на lovehorror
    Град
    Sofia
    аутсайдерите и v живота ги бият
    Любовта е прекрасно чувство...

Мега фен Аватара на xoxi
    Случвало ми се е много пъти.
    Повечето от тях се били все в интернет.
    Най-интересното е, че някои хора, които са си позволявали да си отварят прекалено широко устата онлайн, на живо са се оказвали същински мишки.
    За това и спрях да обръщам внимание.
    И спря да се върти за миг земята..

Мчи как, нали готините не могат да бият някой на тяхната възраст и ниво, треа да има върху кой да се праят на силни.

Фен Аватара на lovehorror
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Мчи как, нали готините не могат да бият някой на тяхната възраст и ниво, треа да има върху кой да се праят на силни.
    тези на моята възраст и ниво са ми приятелите
    Любовта е прекрасно чувство...

Кой знае и кви приятели са. За по цигарка

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Когато се заяждам с шофьорите кой знае какво им коства да не натиснат газта.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

И аз така обичам да се заяждам с индивиди като онзи горе, като нямат и няма и да имат шанса да натиснат газта. А и да я натиснат, най-много щетите по колата да трябва да плащам после.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    не обръшам внимание. но мразя цигани мнннного!
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Град
    София
    Не помня да ми се е случвало в "real life", но пък в вбокс и ютуб са ме нареждали здравата разни интернет троллове. Повечето пъти не отговарям, каквото и да кажа той няма да се промени.
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си