- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Случвало ли ви се е??
Може и да се е случвало.Хич не им мълча на такива,тряя да ходиш с високо вдигната глава.
Да,случвало ми се е. Все пак има тооолкова мноого тъпи хора навън,че няма как да не ти се случи.Тези,които не излизат пък се гаврят в нета.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако ви хранят в нета, все тая, но ако ей така без причина ви напсуват на улицата, трябва да сте доста ограничени, прости, или кой знае какво...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ние ли ще сме ограничените и простите?Първоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Явно те е съдил по външния вид.
Такива много ме дразнят.
На мен ми се е случвало също.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Случвало ми се е.
Не обръщам внимание или поне се опитвам да не обръщам. Все пак не ме познава , а си позволява да ме коментира и обижда. Веднъж просто казах на един първо да погледне себе си и после да ме обсъжда.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Случвало се е. Имаше една,която специално ми беше покана за приятелство във фейса, за да ме обижда.![]()
Но идиота се побеждава с мълчание и айде блокирах я и чао
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
да ужасно е![]()
![]()
ами ДАвчера някакво момиче от 5 клас (аз не го познавам) и ми вика: Здравей, как си?
, а аз направо останах
, защото въобще не го познавам
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
В интернета да и не си мълча!Зад компютъра всеки е силен. Много са смешни такива хора, които ти казват едно, а на живо не смеят да ти кажат здравей!Имала съм много случеи и не мога да търпя да слушам хора да ме обиждат, защото съм си казала мнението за еди си какво. ;д
Аз помня преди 1-2 години няква във фейса ми пише Ти не си ли малко малка за фейсбук?Пък тя беше на 13![]()
![]()
![]()
Не трябва да се засягаш от хорското мнение все пак ,както се казва хорското мнение след моето погребение, човек не може да е достатъчно млад или стар за да изрази собственото си мнение!!!м![]()