- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата
Щото сегашните 5токласнички си играят с кукли...Първоначално написано от galet0
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
поскоро сегашните момичета от 5 клас си мислят само ''оф тоя глупак защо не ме харесва'' или пък ''трябва да си хвана гадже...хвани си гадже"....
нищо необичаино........една пикла от моя клас (в 5 клас) излизаше с 10 клас ...ма тя беше истинска .......![]()
Вие в 5 клас не сте ли мислили за гаджета???
Въпросът е, че в 8 клас не трябва да мислите за петокласнички.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Апффф хахахахахахаха![]()
![]()
Нямам думи
разбирам да сте гимназисти, толкова няма да прави разлика, но това си е направо лапешка работа...
![]()
Да излиза е нормално , но да са във връзка ,не е.
Даже и за излизане е съмнително , да е добре.![]()
аз в 5 клас съм си мислила за гадже,но е било само в мечтите ми и съм убедена и да ми се беше случило нямаше да тръгна с който и да е било... ама днешната младеж се развива с огромна скорост..кой знае ..ще ги гледаме след години в 1 клас със сключен брак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз лично не съмПървоначално написано от Chacho
![]()
А...добре де,тя е дете в пълния смисъл на думата.Най-много на 12 е.То че си мисли,че е по-зряла от осмокласничките е ясно,обаче е друг въпрос.Да не говорим,че и тялото и изобщо не е оформено.Как я забеляза?
П.С:Поне няма да ти е трудно със свалката-купуваш и Слънчо и си готов![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
подкрепямПървоначално написано от Chacho
![]()
Aбе... Според зависи. Ако имат общи теми за разговор, разликата не е някаква супер фрапантна. Само дето не виждам какви общи теми ще намерят за разговор. Аз лично от 5 до 7 клас се промених супер много и сега не мога да си представя за какво мога да си говоря с петокласник. Мисленето ми в 5 клас беше супер детско. Все пак... Според зависиМоже да имат общи интереси, а у.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
макя...Първоначално написано от ccdesigns
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Преведи...![]()
Нещо между "надали" и "нема шанс"
И сега малчото чете критиките и не смее да погледне и майка си от срам да не е мръднал.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе, все нещо общо може да имат. Примерно да ходят на плуване, танци, а у![]()
Може би ги обвързва гузната съвест.Първоначално написано от ccdesigns
Или може би осмокласникът е Джордж Клуни.
Или негов доста загорял вариант.
Който иска да играе на подписа ти.
ъъ..и аз съм 5 клас ии ко толкова мноого съм висока 1.70 xD сички ме смятат някъде за 8 клас и като им кажа,че съм на 12 и някви такива се стъписвата пък и вие не познавате момичето..може да е достатъчно зряла,за има връзка с момчето... ся и аз съм имала гадже някъде 7-8 клас щото момчетата от моя клас са някви дребосъчета
...еми така си е (пища с малки букви и моля не обръщайте много голямо внимание
![]()
)
намери си някоя на твоята възраст.
awerw♥
Щом сега си 170 не е добре... Като пораснеш тряа си търсиш някой поне 2м и нагоре. Иначе сеир... Аз, дет съм си бая висок и съм момче в 5 клас не бях 170см... Като имаш предвид, че може 20-25 годишно момиче (което вече е спряло да се развива) може да е 155-160см., а ти тепърва започваш, то трябва доста да се притесняваш заради ръста си. Да не говорим, че повечето момчета обичат доста ниски момичета, а и като се качиш на токчета става още по-зле. Ти си изверг.Първоначално написано от nikeyyd
...Ааа бтв chocho откъде си толкова сигурен\на\,че тялото й не е оформено??! ;|
Амми..не съм започнала "тепърва да се развивам" xD иии не съм единственатаразсъждаваш като едно малко дете...и си мислиш,че през целия си живот ще раста.Не мисля,че ще стана по-висока от 1.72,а може и да не стана толкова
така,че...
И не ме обиждай,моля ти се не ми е приятноx
Какво ми обясняваш колко си развита? Ще е доста жалко да си със същия акъл в 8 клас. И никой не говори за тяло, макар че развити петокласнички още не съм виждал. В компанията ми има поне 10 момичета, които са под 1.70, но винаги бих ги избрал пред коя да е 5,6,7,8,9 класничка.