- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата
Че кво и гаджето ми е по-голямо отмен вярно с 1 година.Ама щом се харесвате няма лошо
Ами доколкото се сещам не съм казвала такова нещо..говорех за момичето...какво им пречи да са заедно?!Нямат голяма разлика в годините..малка била,играела си с кукли абе хора вие наред ли сте айде ся 5-ти клас не са много големи,ама така както ги описвате
Да,нормално е.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нормално е да ходи с поне 3-4 ... 5 вече са големички
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първоначално написано от nikeyyd
Не знаят колко уши имат по главата. Не са 8ми..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не всички...а пък и момичетата се развиват много по-бързо от момчетата..той е 8ми клас,а тя 5ти кво толкова имат 3години разлика
Развива се гъзът ми. Може да се заглеждаш по батковците в 8ми клас, но ще те ще са доста жалки да гледат петокласничка. А евентуално ако се завърже нещо, то 7-10 клас ще е още по-фрапантна разликата.Първоначално написано от nikeyyd
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
даа..много си уменаз ако не му кажа кой клас съм..мислиш ли,че ще разбере
Да. То си личи.Първоначално написано от nikeyyd
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Според мен 2 години не са чак толкова много .. но виж, ако да кажем са - момичето е 5 клас, а момчето 11 ...![]()
![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Определено си личи! Държание, акъл ... Но, ако въпреки разликата те харесва такава, каквато си не виждам проблем! Много си зависи от момичето! Някой общуват с по-големи и съзряват по-бързо, други по-късно! Всичко е много относително!!!Първоначално написано от nikeyyd
тва имам предвидПървоначално написано от martito2
![]()
и к'во извинете има да и харесва на петокласничката?? куклата барби или рокличката от "Детски свят" О.О говорите глупости.Първоначално написано от nikeyyd
нито акъла им е акъл, нито нищо. какви връзки ви минават през главите...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Хмм.. еее, добре, не съм съгласн с това! Не съм видяла петокласничка да си играе с кукли! Не са много зрели, но това не означава, че не могат да харесват някой "батко", пък ако на него му е толкова мозъка да тръгне с нея, това вече си е негов проблем! Но наистина има момичета които се държат като по-големи! Не са много (даже никак), но ги има!Първоначално написано от LeprikonA
еми щом толкова се харесвате, кво ви пука , бъдете си гаджета , ходете заедно на библиотека,детска дискотека,целувайте се и толкоз.Един ден може да сте нещо повече , когато пораснете . Наблягайте на ученето !![]()
първо момчето не е на 16Първоначално написано от krem4et0
второ ти кво по-точно иска6 да прават?!..
да се таковат ли? щото не мисля,че 14 годи6ните не го прават
еми какво да прават да се целуват,да се прегръщат,да си говорят,да се разхождат, и още хиляда мога да ти измисля,ама ме мързи xD
Е,какво да се прави явно на момчето не са му много висок стандарта за жени..поне да си хване някоя мадама на неговите години или с 1г по-малка..има всякакви хора така,че не се учудвам!![]()
4 години разлика - добре .. Ама, тя е 5-ти клас![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от Chacho
![]()
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Нормално е ,въпреки че в 5ти клас май е рано за гаджета.
Зависи от момичето де![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
миии НЕ!