- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата
Значи знам че има много такива теми но искам и аз да попитам нормално ли е момче от 8 клас да излиза с момиче от 5 клас?
КАКВО о.О????!!
А темите за разговор,ще са ви ?Ами това ,че тя е на 10/11/или 12 годишна?...Ами това ,че ти си на 14? О.О .Както и да е ,според мен е нормално да играете на жоменка ^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ако сте се харесали и двамата, защо да не е? А и разликата между годините не е чак толкова фрапираща!![]()
Queen of the Damned
Неее,какво ще прави 14 годишно момче с 11 годишното момиче ;о
lalala
Скоро очаквам тема от първокласници и деца от детската
Не се занимавайте с глупости малки сте още.
Е 3 години в тая възраст доста се усещат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
разликата ни е 2 години! и това малко ни притесняваПървоначално написано от galet0
не мисля... за нея може би, но за него.. защо в 8ми да няма гадже ? .. и според мен не е нормално,защото момичето е мъничко.. не за друго.. ако беше примерно тя 8/ми клас е ти 11ти щеше да е по-приемливо някак си.. но нито и знам акъла нито нищо.. пробвай, но си мисля, че е мъничкаПървоначално написано от balu4ka
![]()
а то биваше и да не ви притеснява.Първоначално написано от topeto35
така де,да бъдем честни,единственото което може да правите е да се държите за ръце и да си говорите ;д
освен ако не сте като циганите да почнете да правите секс на по 11...ама не,тогава е 17 годишен с 11 годишна ;дддд
lalala
То и по-фрапиращи варияции имаПървоначално написано от galet0
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Когато на теб ти се дотакова момичето все още ще си играе с кукли барбита.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
даа,за съжаление ;дддПървоначално написано от balu4ka
иначее Леденакрасота е права ;s
lalala
Ако ти беше на 16, а тя на 14 ок. Ма всеки прави к'вото иска. Дреме ли ти дали е нормално? Така или иначе момичетата се развиват по рано от момчетата.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
hell yeah....Първоначално написано от leadyflame
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре, авторе. Мен ми е интересно с какво ти спечели вниманието това момиче...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
8-ми клас и 5-ти клас и печелене...С някаква близалка или пръстен играчка.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от BonnieandClyde666
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Точно затва ми е интересно ^^Първоначално написано от ledenakrasota
Не знам за вас,но на мен ми звучи стряскащо...Аз в 5 клас още играех с кукли и дори през ум не ми е минавало да имам гадже,камо ли пък 8-класник...
Ако ти си момчето толкова ли не можа да си намериш гадже на твоите години, че се хвана с 5-ти клас? В този период от развитието ви разликата ви е голяма и на мен лично тази връзка ми се струва невъзможна.![]()
In a mad world , only the mad are sane...
И точно това е основата на проблема.Първоначално написано от NoMore
По директен начин;очевидно момчето е закъсало
за да ходи с момиче,което още си играе с кукли... ;/
lalala
Би трябвало да си играе с кукли.Първоначално написано от galet0
Но дали го прави ? Или си играе с други неща.