.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

2-ра смянааа :((

Искам да ви питам какво ви е мнението за втората смяна? По колко време учите ( сутрин или късно вечерта ), в колко ставате.. Аз лично не я харесвам тази смяна щото нямам време за нищо..

Мега фен
    Плюсовете са, че се наспиваш. Добре е, защото не си вързан да ставаш в определен час, т.е. когато ти е кеф.

Но в общи линии на мен лично ми е все едно първа или втора - време все си няма, но при втората поне можеш да се наспиваш чат-пат, за разлика от първата. Но и при двете или тръгваш в най-ранната част на денонощието, когато е още тъмно, или се прибираш по нощите.

ПП - Май имаше друга такава тема някъде.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз в момента съм си втора смяна. Харесва ми като цяло. Спя до към 8 - 9 , понякога и до по - късно , да кажем един час да се оправя и си ми остава доста време да уча , да преговарям , ала - бала.
    За излизане също ми остава време , ако си напиша домашното вечерта или стана рано сутринта. Абе , свиква се.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Не ми харесва,предпочитам повече първа смяна.
    Обаче според мен е по-добре първия срок да си втора,а втория-първа.

Губиш си целия ден.Не ми харесва изобщо.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    и според мен така

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Уча толкова,колкото ми се налага.
    Най-яко е първа смяна,но и втора не е чак толкова зле.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Голям фен
    И аз съм втора смяна . Не ми харесва защото не мога толкова често да го виждам (моето всичко) . Иначе си спя , уча си , даже и по кафенетта хода
    Или всичко или нищо .

Супер фен Аватара на ccdesigns
    На мен в момента си ми е супер втора смяна. Хем от лятото не ми се налагаше да ставам от 16:00 в 6:00, хем си се наспивам и сега, хем след даскало карам, хем в момента нищо не учим. Абе за сега си се кефя на тая смяна.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на xoxi
    Не ме притеснява това, коя смяна съм.

За втора смяна ставам в 10. Уча до 12. На училище до 19:30. След училище направо излизам и се прибирам към 22-23ч. Лягам в 2-3 и на сутринта всичко отначало.

За първа смяна ставам в 6. На училище съм до 13:30. Бързам да се прибера за да си доспя. Спя до 16-17ч. Уча до най-късно 19-20ч., излизам след това и се прибирам към полунощ. Лягам към 1 и това е.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Предпочитам първата смяна.
    Но като цяло, времето не ми стига за нищо.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Ми аз съм втора сега и си ми е кеф Така 1-ви срок - втора, а 2-ри - първа си е най-добре
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Да и аз така мисля

Супер фен Аватара на LeprikonA
    аз я обожавам времето ми толкова идеално напасва към всичко, че не може да бъде просто!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Аз си обичам втората смяна. Ставам в колкото часа си поискам, а след училище мога да си излизам. При първата тва е гадното, че на мен лично ми е размътен мозъка през целия ден от недоспиване. А послеси губя времето следобед да си отспя и в крайна сметка нищо полезно не свършвам

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    не знам какво против втората смяна имат някои хора спиш си до 10 .... докато се завлечеш на даскало вече е станало 13 .. аз лично уча в часовете, така че това не ми отнема много време .... после пак си имаме свободно време да излизаме и т.н. ... даже си е мега якото като сме 2ра смяна и няма кой да ти казва "Ти няма ли да ставаш най-накрая? Писна ми да ти слушам алармата!!"
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Не ме притеснява това, коя смяна съм.

За втора смяна ставам в 10. Уча до 12. На училище до 19:30. След училище направо излизам и се прибирам към 22-23ч. Лягам в 2-3 и на сутринта всичко отначало.

За първа смяна ставам в 6. На училище съм до 13:30. Бързам да се прибера за да си доспя. Спя до 16-17ч. Уча до най-късно 19-20ч., излизам след това и се прибирам към полунощ. Лягам към 1 и това е.
    Кой клас си?

Супер отвратителна е тая втора смяна, да не говорим как 4 дена в седмицата трябва да ходя по-рано!

Като почна пак да уча английски и за мене ше е отвратителна. Хем стаам у 7, хем цел ден зает

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Най хубавата смяна. Обичам зимата като съм в у-ще и навън да става тъмно и да е студено. Минава бързо времето. И спя до късно
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

В момента съм първа смяна иии... в даскало проспивам първите 2-3 часа. Като се върна пак лягам да спя. Като съм втора смяна ми е айляк (въпреки че трябва 1 час по-рано да отивам, но се натъквам на някое кафе), вечерта в 8:30 съм у нас или пък след даскало пак на кафе. Сутринта ставам към 9-10 и уча до 11:30. Това е общо взето и забравих да споделя - мразя първа смяна. Нито се наспивам, нито научавам.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Предпочитам първа... Вярно, че ставаш рано, ама пък когато съм втора целият ми ден минава в учене.. Сутрин като стана към 8.30.. До 9 - 9.15 се чудя на кой свят съм..Уча два часа някъде, оправям се около час.. И то стане време да тръгвам... Особено, както всеки ден имаме нулеви, а в някои дни имаме по 3 нулеви (от 10.55 о.О) ... Пък като съм първа си имам време за всичко..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    И първа и втора си имат плюсове.Втора смяна се наспивам и т.н.Първа смяна ставам рано, ама поне после имам време да си науча и да излезе на вънка.

Квото и да си говорим, първа смяна е по-добре. След това имаш цял ден да си научиш, да си се наседиш на компа и пак да излезеш. А и аз лично уча повече, когато съм първа смяна, че вечерта майка ми си е вкъщи и ме кара Е, и сега си уча, когато трябва и оцекните ми не са лоши, ама пак се видя, че от време на време съм с 1 единица отдолу

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Втората смяна е супер,но наистина няма много време за нищо...Сутрин учиш,следобяд си на училище и вечер се прибираш утрепан в осем часа...Но поне аз лично,като съм втора смяна,си поспивам до по-късно

много я мразя тази 2 смяна нямам време да си отпочина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си