.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    София
    Обичам 2ра смяна. За сега само един учебен срок през цялото ми обучение съм бил 2ра смяна Надявам се да има още, но уви все съм си първа..
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Втора смяна бях по-миналата година и като цяло имах по-малко ангажименти.
    Сега, ако съм 2ра... няма да нямам време за нищо.

направете си график и си подредете нещата и ще ви е все то
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !

Град
    Русе
    И аз ,като учех много мразех ,когато бяхме втора смяна.Нямах никакво време ставам в 10:00 , докато прочета това онова става време за училище , прибирам се в 19:30 да се наям да почина и станало време за спане :X Първа смяна си беше шоуто
    Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти

Повече от фен Аватара на Hristova
    Цитирай Първоначално написано от iNNERFIRE
    Губиш си целия ден.Не ми харесва изобщо.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мега фен Аватара на gummybear
    Предпочитам 1-ва..
    Иначе нямам време кога да си науча .. не знам
    по-удобно ми е като съм 1-ва

theo <333

И аз не харесвам втората смяна. Целият ти ден заминава в уроци и на училище. Когато съм втора смяна съм до 19:20 и нямам никакво време за излизане, вечер никога не уча, освен по някога само някое друго домашно да напиша и това е. Сутрин ставам към 8-8:30 и до 11:00 уча и това е. И докато се оправя за училище и то времето минава.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    вторя смяна SUX-тряя да ставаш рано пак и в от 12 до 8 си на даскало после няяш никво време за нищо-аз съм бил единствено от септ 2007 до януари 2008 втора смяна и ми беше супер гадно, добре, че сме само първа смяна вече

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Междинна смяна ftw. Отиваш на училище към 10 и се прибираш 4-5 следобед
    yep.... reality bites -.-

Huh.. Аз съм 1ва смяна и е хипергадно, ставаш колко рано сутринта , зимата е студено, когато излизаш рано навън . На у-ще ти се спи , в голямото междучасие не си гладен, защото още си е сутрин и не ти се яде толкова . Връщам се мноого уморена и недоспала и се прозявам . Преди мнооого време съм била 2ра смяна, още 2ри клас се редувахме по месеци. Само тогава. И беше супер - дремеш до 9-10 сутринта , ставаш от леглото наспал се , като съм отпочинала си пиша за 1-1,30ч. и после на даскало. Свършваме вечерта, прибирам се, или сядам на компа или нещо друго върша. Та мразя първата смяна, въпреки че колко години съм на нея. А като съм опитала веднъж втората, дори замалко и преди години, първата ми се струва кошмар безкраен.
    I just came to say Hallo ;pp
    Shake that ~ Every day Im shufflin ;d

Хмм... O.o

а бе кво се оплаквате??? Втора смяна е гадна за тези, които ги прибират рано... я си казвайте годинките преди да споделите мнение и ще се уверите, че по-големите, които ги пускат до късно им е супер втора смяна, защото се наспиват, имат време като станат да научат и да се оправят и след това на даскало..., а вече после могат да излезнат с приятели до към 22:00-23:00 ии обратно вкъщи с оправданието, че нямаш време да излезнеш! А и нали знаете, че си е мн по-добре навънка в 22:00, от колкото в 15:00, да речем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си