- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2-ра смянааа :((
Обичам 2ра смяна. За сега само един учебен срок през цялото ми обучение съм бил 2ра смянаНадявам се да има още, но уви все съм си първа..
![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Втора смяна бях по-миналата година и като цяло имах по-малко ангажименти.
Сега, ако съм 2ра... няма да нямам време за нищо.
направете си график и си подредете нещата и ще ви е все то
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
И аз ,като учех много мразех ,когато бяхме втора смяна.Нямах никакво време ставам в 10:00 , докато прочета това онова става време за училище , прибирам се в 19:30 да се наям да почина и станало време за спане :X Първа смяна си беше шоуто
Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти
Първоначално написано от iNNERFIRE
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
Предпочитам 1-ва..
Иначе нямам време кога да си науча .. не знам
по-удобно ми е като съм 1-ва![]()
theo <333
И аз не харесвам втората смяна. Целият ти ден заминава в уроци и на училище. Когато съм втора смяна съм до 19:20 и нямам никакво време за излизане, вечер никога не уча, освен по някога само някое друго домашно да напиша и това е. Сутрин ставам към 8-8:30 и до 11:00 уча и това е. И докато се оправя за училище и то времето минава.
вторя смяна SUX-тряя да ставаш рано пак и в от 12 до 8 си на даскало после няяш никво време за нищо-аз съм бил единствено от септ 2007 до януари 2008 втора смяна и ми беше супер гадно, добре, че сме само първа смяна вече
Междинна смяна ftw. Отиваш на училище към 10 и се прибираш 4-5 следобед![]()
yep.... reality bites -.-
Huh.. Аз съм 1ва смяна и е хипергадно, ставаш колко рано сутринта, зимата е студено, когато излизаш рано навън
. На у-ще ти се спи
, в голямото междучасие не си гладен, защото още си е сутрин и не ти се яде толкова
. Връщам се мноого уморена и недоспала и се прозявам
. Преди мнооого време съм била 2ра смяна, още 2ри клас се редувахме по месеци. Само тогава. И беше супер - дремеш до 9-10 сутринта
, ставаш от леглото наспал се
, като съм отпочинала си пиша за 1-1,30ч. и после на даскало. Свършваме вечерта, прибирам се, или сядам на компа или нещо друго върша. Та мразя първата смяна, въпреки че колко години съм на нея. А като съм опитала веднъж втората, дори замалко и преди години, първата ми се струва кошмар безкраен.
![]()
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
а бе кво се оплаквате??? Втора смяна е гадна за тези, които ги прибират рано... я си казвайте годинките преди да споделите мнение и ще се уверите, че по-големите, които ги пускат до късно им е супер втора смяна, защото се наспиват, имат време като станат да научат и да се оправят и след това на даскало..., а вече после могат да излезнат с приятели до към 22:00-23:00 ии обратно вкъщи с оправданието, че нямаш време да излезнеш! А и нали знаете, че си е мн по-добре навънка в 22:00, от колкото в 15:00, да речем...