.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

объркана.......

Проблемът ми е следния с едно момче сме заедно от 10 месеца в началото беше супер но преди няколко месеца започна да се държи ужасно с мен постоянно ме разпитва какви дрехи съм обличала ако отида за хляб или до супера да купя нещо иска да седя по цял ден в къщи постоянно ревнува дори и от въздуха ако нещо не стане по неговата започваме да се караме (то почти постоянно се караме) и естествено за всичко съм виновна аз според него в момента той е в България а аз в Гърция с нашите и той беше тук но се наложи да се прибере за малко вече 1 месец е там и постоянно си търси причина да започне да се заяжда и да се караме не казвам че винаги съм била права за всичко но той дори иска да лягам да спя когато той си ляга а недай си боже майка ми да поиска да излезем да се разходим започват се едни караници а той всяка вечер излиза с неговите приятели нито съм му казала не излиза нито нищо но той неговата си знае мисли си че постоянно го лъжа и постоянно ми вика че съм се е***а с някой вече ми писна а сега като имам възможност да работя тук при едни познати който сега отварят заведение и мога да взимам на малко по 400 евро ми постави условие или и той щял да работи с мен там или да отивам при него да живеем заедно на квартира и да работим там и не знам дали искам да живея заедно с него и да създам семейство с такъв човек той вика че отношението му щяло да се промени ако започна да го слушам и да правя каквото каже а и ако случайно почна тук работа и не се прибера на България щял да скъса с мен дайте ми съвет моля Ви много съм объркана.......

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible

Re: объркана.......

Цитирай Първоначално написано от nikol921
    и ако случайно почна тук работа и не се прибера на България щял да скъса с мен дайте ми съвет моля Ви много съм объркана.......
    Улесни го.

Супер фен Аватара на elysunny
    когато няма доверие и подкрепа в една връзка, колкото и да се обичате нещата няма да вървят към добро

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Ти сериозно ли не знаеш какво да правиш? Като не ти е хубаво с даден човек го махаш от живота си.. Не го оставяй да те прави на луда..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

там е проблема мисля че все още изпитвам нещо към него и затова съм объркана

На такива типове братята американци им викат "control freak" според мен не ти трябва такъв човек.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nikol921
    там е проблема мисля че все още изпитвам нещо към него и затова съм объркана
    Не, не изпитваш нищо към него, залъгваш се. Остави го докато е време! И аз обичах един такъв човек, но като скъсахме осъзнах колко съм се заблуждавала.
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на LeprikonA
    уважението е едно от най-важните неща в една връзка. как си представяш бъдещето с него, ако отношението не се промени, а си мисля даже, че изобщо няма да се промени.

Улесни го.
    именно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Бягай,спасявай се докато е време! Може би той ги върши всичките тия простотии и си мисли,че и ти си като него.. "човек,на когото не може да се има доверие,няма доверие на никого".
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Спри да му ходиш по свирката. Прави каквото си искаш, ти не си просто една вещ. Ако те обича истински, ще спре да те задушава по този начин. Защо в днешно време всички живеят на принципа на мюсюлманите?!? Смисъл, жената трябва да е забрадена, ако изобщо излиза някога навън. Жените не са предмети, с които някой може да се разпорежда както си иска. Тегли му една майна и прави каквото си искаш.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

благодаря за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си