.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    На бала си, видях 3 момичета, които нищо не ми говореха. Оказа се, че са от съседния клас, а аз за 5 години не съм ги виждала НИКОГА...
    Те явно се числяха към "зубърите", защото ми разказваха, че в междучасията никога не излизали, защото си пишели задачи по математика, че не ходели с нас по лагери, екскурзии и зелени училища, защото им било под достойнството да се събират с нас, едва се навили да дойдат на бала, защото не познават никой, който не е от техния клас и смятаха нашата "хуманитарна" паралелка за банда идиоти, защото не учат математика....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от lovehorror
    в класа имаме две момичета дето са...
    не говорят с нас,само те двете си общуват настрани от kласа
    обличат се като началния курс...
    не пушат
    получават само 6666666...
    ..в междучасията...учат!!!,припо нят си уроците...
    закачи ги някои...госпожо еди кой ме закачи бла бла,изобщо пълна скръб
    Райските порти...госпожо този беше с дъвка в час,другия избягал от час,еди кой си пушел...
    същите ги имаме и в нашия клас.........

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не съм от аутсайдерите,не съм и от нормалните,а от ненормалните

Малко майтапи,иначе в моето даскало сме много малко момичета,така че момчетата си ни вардят.. има само 4-5 момичета от цялото даскало,които са пълна скръб.. опитваме се да ги изкараме малко навън,ама те и от стаята си не искат да излизат..

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз изобретих зубърите и готините в нашето училище. Може да ми викате Архитектът.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

интересно ми е как успяваш да си толкова не-забавен
    Пиках на химна!!!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Пълни глупости! Всеки може да прави това, което иска, ако искаш да си боклук без перспектива за бъдеще - пуши, дрогирай се, еби се, с който хванеш и така ще си го караш цял живот.
    Хората, които искат да постигнат нещо го правят и без такива теми, в които да обсъждамe колко са западнали и смотани!
    ^Не визирам никoй.. .
    Въпрос на избор е и ако трябва да избирам бих избрала втората крайност,без да коментирам...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз имам хубави оценки, 11 клас завърших с 5,29 общ успех, не съм някъв зубър, забил-съвсем нормален съм си и пиша всичко в час, слушам/в мой интерес е/-между другото в нашият клас почти всички слушат и пишат в час без да говорят и пречат/все пак сме 12 клас/ и нито един от тях, не е някъв забил ил зубър, просто искаме да научим нещо и това е съвсем нормално затова сме на даскало, а тези "готините" обикновено не им пука за образованието им и нямат цел в живота-ходят в даскало само да спят и да ядът+пуфкане и дрогиране- и повечето са такива-за съжаление тва е бъдещето на България, но дано поне 11 или 12 клас осъзнаете, че в даскало са най-хубавите и безгрижни години-след това ще го търсят, но няма да го има....тази година ме чакат 6 важни изпита и е в мой интерес да слушам и уча и аз 8 и 9-ти клас нее се учех много, но осъзнах, че тва не е правилно и се стегнах за да си изкарам хубава оценка на дипломата и да науча нещо, което ще ми трябва в бъдеще

Авторке много американски колежански филмчета си гледала

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    е** се
    Как пък е оцелял човешкият род, като се занимава с такива глупости като еб*нето, въх майко.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Характерченца
    Не знам ама тва е б*хти яката дума
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    Едно немога да разбера. Защо и двамата се опитвате да обесните на другия кое е правилно и кое не. Тръгнали сте да посочвате на еретиците правата вяра. Хаха това е все едно да хванеш един педал на улицата и да му кажеш че това е неправилно. Който квот си иска да прави но да не дава наклон на другите. Аз също ако пушех в 8 клас щях да излезна навънка и да пуша. Който иска да учи, да учи. Който иска да работи , да работи. Който иска да се друса, да мре. Както наркоманите карат приятелите си да пробват, така и ти го караш ся да учи и да слуша. Е нема как да стане това
    Защото тия, които пушат и се друсат не става нищо от тях и нали не искаш след 10-15 години да извади на детето ти нож или пистолет, за да му земе кирливите 50ст.-1лв. и недай си Боже да му се случи нещо. За това се опитвам да го вкарам в пътя, въпреки че слабо да вникне в думите ми. И да го направи тая вечер, утре пак ще се прави на интересен пред дружките.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns

Защото тия, които пушат и се друсат не става нищо от тях и нали не искаш след 10-15 години да извади на детето ти нож или пистолет, за да му земе кирливите 50ст.-1лв. и недай си Боже да му се случи нещо. За това се опитвам да го вкарам в пътя, въпреки че слабо да вникне в думите ми. И да го направи тая вечер, утре пак ще се прави на интересен пред дружките.
    Уникална логика!

вземете да пораснете и спрете да се занимавате с глупости , ей . мисля,че на 15-16-17 години вече сме достатъчно големи , за да спрем да си губим времето с детински истории ... темата е изключително тъпа. и с всеки ден се изумявам колко умствено недоразвити хора има. боже .... т'ва , че познавам много хора от дсклото и т'ва ,че приятелките ми са ... отворени значи , че съм "готина" ли ? ми ,аз лично никога не съм се замисляла ... те са ми приятелки и ги обичам независимо дали сме от "готините" или не.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от autista88
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns

Уникална логика!
    Не съм ли прав? Кажи ми, щом сега не учи и си пропилява детството и образованието, като стане на 25-30 къде, как ще живее, какво ще работи и т.н.... Да не говорим, че на всичкото отгоре спори, че е прав.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Това, че Х днес ще пуши трева, не значи, че след 10-15 години ще е безработен, бездомен и ще ограбва малки деца.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Лелеееее,каква злоба,какво нещо.Какво те ебе какво правят момичетата?Аз не съм от никои дори и някои от класа да ме мислят за спрял.Това,че не пуша,не пие и не се еба с всяка втора означава ли,че съм някъв спрял??Не.Не уча,но си завърших миналата година с 5,40.Като ми е скучно в часа,не го показвам както някои хора,които си горят нещо със запалките,чоплят семки и тн.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Дефинирай ми ''готин/а'' ... Ако имаш предвит пикла/пикльо с голямо самочуствие предпочитам да съм аутсайдер Най-добре е да съчетаваш характера с ученето
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от bibss
    Цитирай Първоначално написано от lovehorror
    в класа имаме две момичета дето са...
    не говорят с нас,само те двете си общуват настрани от kласа
    обличат се като началния курс...
    не пушат
    получават само 6666666...
    ..в междучасията...учат!!!,припо нят си уроците...
    закачи ги някои...госпожо еди кой ме закачи бла бла,изобщо пълна скръб
    Райските порти...госпожо този беше с дъвка в час,другия избягал от час,еди кой си пушел...
    същите ги имаме и в нашия клас.........
    И какво и е на момичетата аз в клас говоря само с 2 момичета (до скоро беше едно) тва не означва че съм зле.
    Останалите са зле
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Нито едно от двете... Нормална съм си.

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    ...а тези "готините" обикновено не им пука за образованието им и нямат цел в живота-ходят в даскало само да спят и да ядът+пуфкане и дрогиране...
    Мхм

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Вече не знам от коя категория спадаме. И аз съм по принцип против цигарите,тревата,но не винаги хората които използват някое от тези неща са боклуци,има и свестни.Колкото и да им го набиваме в главите обаче нищо не променяме .. като са решили така,ходи ги спри. ;х

И какво гарантира , че като имаш 6-ци в училище ще имаш по-добър живот от тези , които имат 4-ки примерно.Точно пък когато започнеш работа по-важни са действията и това как комуникираш с хората и колегите си , а не толкова дали знаеш теорията и си имал 6-ци.Защото ти можеш да знаеш всичко ама като си дърво и не можеш да се разбираш с останалите , какъв е смисъла от наученото.А пък това , където го казаха , че като пушиш , пиеш и изкарваш лоши оценки майка ти и баща ти едвали не щете изхвърлят от вас като станеш на 20 и че няма дори да можеш да си намериш жилище , наистина го съжелявам човека явно родителите ти са бая гадни.

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    "Аутсайдерите" обикновено са доста по-интересни личности от "яките" Поне аз с такова впечатление съм останала.
    + И аз съм готин аутсайдър.

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    "Аутсайдерите" обикновено са доста по-интересни личности от "яките" Поне аз с такова впечатление съм останала.
    И аз.
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    ...а тези "готините" обикновено не им пука за образованието им и нямат цел в живота-ходят в даскало само да спят и да ядът+пуфкане и дрогиране...
    +
    Просто не разбирам защо ако някой учи и си гледа бъдещето вече е зубър.Аз по характер съм по-свита, имам хубави оценки, а без дори да ме познават съответните гъзарчета от класа ми веднага ми лепнаха зубър, само защото не съм се изтъпанила с най-късата си поличка и най-селския си речник.Тъпо е като дори не познаваш човека да му казваш какъв е.Гледай си себе си, защото обикновено хората са невероятни лицемери...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    Гледай си себе си, защото обикновено хората са невероятни лицемери...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ем.. зубрачите са си тъпи, те учат всичко на изуст и колкото и да се стараят, не могат да го запомнят.. като ги питат нещо отговарят несвързано... и това личи и по разнообразните им оценки.
    Отличниците са умни, на някои не им трябва да учат, те си запомнят в час, други се скъсват от учене.
    Има и някакви антисоциални, с които.. дори и да искаш не можеш да говориш.
    "Готините" е твърде пресилено.. те почти всички са готини по собствен начин.. Ако става въпрос за кифлите, те са си.. тъпи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си