.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Цитирай Първоначално написано от lovehorror
    Нарече ме западнал идиот ако не си забелязал аз се държа доста по културно...не съм тръгнал да обиждам и псувам,да си поговорим за култура и възпитание искаш ли?btw цитирам"Аз съм готиния аутасйдър Cool"
    Дам, на страната ccdesigns съм...Просто защото ако наистина толкова ти пукаше за оценките, щеше да знаеш, че степенуването се извършва като се напише тире между степента и прилагателното ...Амм ти, ccdesigns, на колко си???

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Аз съм готиния аутасйдър
    Ааа, ти пък не знаеш, че имаш пълен член...Уффф, к'ви сте такива неграмотници, ве?!

ХОРАТА НЕ СА САМО 2 ВИДА. Има и готини има и асоциални. Няма значение дали имаш 6 или 2. Разликата между двата вида е, че:
    1. Асоциалните говорят трудно с останалата част от човешката раса и ако изобщо ти проговори, говори доста сериозно и е дърво. Но ако те схване като приятел, се опитва да те имитира /личен опит - момче в 9 клас се държи така / , мислейки, че става готин. С тях трябва да се държиш като с децата, не им се сърдете, а ги интегрирайте!
    Готините в повечето случаи са надменни мислейки се за велики. ГРЕШКА. Не се отнасяйте така с хората. Може и да ви потрябва помощта им. Освен това повечето хора, които са подозирани, са много свестни.
    2. ИЗВОД: Помислете си добре как се държите!
    3. Това е форум, в който не се караме за членове / освен за едни други членове ... /
    4. Готини аутсайдери...уф...звучи ми като 2 - милиметров супергигант
    5. Късно е дечица, лягайте си!

Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    Едно немога да разбера. Защо и двамата се опитвате да обесните на другия кое е правилно и кое не. Тръгнали сте да посочвате на еретиците правата вяра. Хаха това е все едно да хванеш един педал на улицата и да му кажеш че това е неправилно. Който квот си иска да прави но да не дава наклон на другите. Аз също ако пушех в 8 клас щях да излезна навънка и да пуша. Който иска да учи, да учи. Който иска да работи , да работи. Който иска да се друса, да мре. Както наркоманите карат приятелите си да пробват, така и ти го караш ся да учи и да слуша. Е нема как да стане това
    Защото тия, които пушат и се друсат не става нищо от тях и нали не искаш след 10-15 години да извади на детето ти нож или пистолет, за да му земе кирливите 50ст.-1лв. и недай си Боже да му се случи нещо. За това се опитвам да го вкарам в пътя, въпреки че слабо да вникне в думите ми. И да го направи тая вечер, утре пак ще се прави на интересен пред дружките.
    Дам, верно е че момчетата узряват по-късно от момичетата :P Аз съм от шумните в клас, спящите в час, бъзикащите, никога не даскало-слушащите, ама все пак съм в специализирано музикално даскало с хубави оценки, нали? Ок де, просто съм мързелива, но умна

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Moerder
    ХОРАТА НЕ СА САМО 2 ВИДА. Има и готини има и асоциални. Няма значение дали имаш 6 или 2. Разликата между двата вида е, че:
    1. Асоциалните говорят трудно с останалата част от човешката раса и ако изобщо ти проговори, говори доста сериозно и е дърво. Но ако те схване като приятел, се опитва да те имитира /личен опит - момче в 9 клас се държи така / , мислейки, че става готин. С тях трябва да се държиш като с децата, не им се сърдете, а ги интегрирайте!
    Ами ако асоциалният пич наистина е дърво, а другите са храсти, тогава какво правим ?

Цитирай Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
    Дам, верно е че момчетата узряват по-късно от момичетата :P Аз съм от шумните в клас, спящите в час, бъзикащите, никога не даскало-слушащите, ама все пак съм в специализирано музикално даскало с хубави оценки, нали? Ок де, просто съм мързелива, но умна
    Не, не си мързелива, просто така ти изнася, а освен това в училищата у нас е така, че всеки прави каквото си поиска, като това не му пречи да има хубави оценки, а би трябвало. А това че си умна, не ти дава право да си шумна, т.е. да пречиш на останалите в клас. Все пак, изобщо не съм изненадан, защото навсякъде нещата стоят по този начин.

Всички ли са така или просто вие от темата живеете в един голям Американски романтичен филм?

одеве нямах време да пиша..
    .. така супер ограничени сте.Вече май е модерно да си различен а?
    Всички идиоти,които нямат приятели и са а-социални говорят как 'кифлите',които не им дреме за мнението на другите и си живеят живота били 'тъпи' ,а видиш ли,те ,дето нямат с кого да пият едно кафе са много примерни и добри..
    Аутсайдърите или както ги наричате например,също са такива..Тоест,вие нямате приятели в класа,хората не ви харесват примерно и вие примерно имате 5 или 6,дето се изкарват супер лесно в момента и после говорите как сички останалите са сдуханяци и пропаднали в живота само,щото се забавляват,а вие,дето сте пълните глупаци,дето 1 дума не можеш да си кажеш с тях ,сте най-готините просто..Вие като сте 6-7 клас и учите и имате 6ци ,а тея дето се кефят супер много,пият и не знам си к'во и имат 5ци,да не мислите,че после бъдещето им ще се определи от тоя 6 клас?ГЛУПОСТИ!Говорите как сички са еднакви,а вие сте различни,но всъщност вие всички сте еднакви,заявявайки се за различни и плюете останалите,ебати злобните идиотчета дето сте.'аз съм такъв,аз съм онакъв ' ,а к'во,аз като се забавлявам,имам много приятели,правя каквото реша и имам 5-6 къв съм?ГОТИН АУТСАЙДЪР СТИЛ КУПОНДЖИЯ?Я стига сте плюли хората и си намерете приятели или занимание,че сте толкова жалки и комплексирани,че чак жал ме хваща за вас..говорите как 'сички са кифли,ама като гледам всички сте едни и същи момиченца,които сте адски злобнички и като видите нЕкое красиво момиче и айде 'кифла ,тя е тъпа и е под моето ниво,нищо ,че аз съм грозна зубарка стил сдуханячка,тя ще пропадне ,а аз ще стана велика ' .. тъпаци..пак ви казвам,всички сте едни и същи,обаче всичките дето ги плюете им е все едно..ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТАВА САМО С УЧЕНЕ?Трябват ви и приятели,много връзки ..с връзки стават нещата в момента,боже боже..

Цитирай Първоначално написано от zazza
    lyrics-ите къртят песента е - , но мелодията е учудващо зарибяваща ... БЛАГОДАРЯ!

Цитирай Първоначално написано от Athenewins
    Всички идиоти,които нямат приятели и са а-социални говорят как 'кифлите',които не им дреме за мнението на другите и си живеят живота били 'тъпи' ,а видиш ли,те ,дето нямат с кого да пият едно кафе са много примерни и добри..
    Аутсайдърите или както ги наричате например,също са такива..Тоест,вие нямате приятели в класа,хората не ви харесват примерно и вие примерно имате 5 или 6,дето се изкарват супер лесно в момента и после говорите как сички останалите са сдуханяци и пропаднали в живота само,щото се забавляват,а вие,дето сте пълните глупаци,дето 1 дума не можеш да си кажеш с тях ,сте най-готините просто..Вие като сте 6-7 клас и учите и имате 6ци ,а тея дето се кефят супер много,пият и не знам си к'во и имат 5ци,да не мислите,че после бъдещето им ще се определи от тоя 6 клас?ГЛУПОСТИ!Говорите как сички са еднакви,а вие сте различни,но всъщност вие всички сте еднакви,заявявайки се за различни и плюете останалите,ебати злобните идиотчета дето сте.'аз съм такъв,аз съм онакъв ' ,а к'во,аз като се забавлявам,имам много приятели,правя каквото реша и имам 5-6 къв съм?ГОТИН АУТСАЙДЪР СТИЛ КУПОНДЖИЯ?Я стига сте плюли хората и си намерете приятели или занимание,че сте толкова жалки и комплексирани,че чак жал ме хваща за вас..говорите как 'сички са кифли,ама като гледам всички сте едни и същи момиченца,които сте адски злобнички и като видите нЕкое красиво момиче и айде 'кифла ,тя е тъпа и е под моето ниво,нищо ,че аз съм грозна зубарка стил сдуханячка,тя ще пропадне ,а аз ще стана велика ' .. тъпаци..пак ви казвам,всички сте едни и същи,обаче всичките дето ги плюете им е все едно..ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТАВА САМО С УЧЕНЕ?Трябват ви и приятели,много връзки ..с връзки стават нещата в момента,боже боже..
    Пич, като ти гледам снимката, си мисля, че си леко поотраснал за такива детски историики Всички тук в този форум избиват комплекси КАПИШ? Айде със здраве

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от Moerder
    Ами ако асоциалният пич наистина е дърво, а другите са храсти, тогава какво правим ?

Не, не си мързелива, просто така ти изнася, а освен това в училищата у нас е така, че всеки прави каквото си поиска, като това не му пречи да има хубави оценки, а би трябвало. А това че си умна, не ти дава право да си шумна, т.е. да пречиш на останалите в клас. Все пак, изобщо не съм изненадан, защото навсякъде нещата стоят по този начин.
    Не, не, ти не ме разбра - в моето училище учителите колят и бесят - направо са безмилостни (с някои изключения) и въпреки това имам високи оценки - и че съм мързелива - мързелива съм

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Най-добре е да съчетаваш характера с ученето
    +123457[/b]

Не, не съм се разпознал по описанието. Срам ме е, че съм тийнейджър заради такива западнали идиоти като теб, които пушат, не им пука за оценките и гледат само да се правят на готини пред приятелите. Пожелавам ти, както и на всички други разглезени детенца като тебе, които си мислят, че мама и тати цял живот ще ги издържат, като направите 20 ваште да ви изгонят, като разберат, че нищо не става от тебе и да си умреш като просяк.
    Няма какво да чета по-нататък. Аз пък пожелавам на всички тролове като тебе, да ви изгорят процесорите. То е ясно, че в истинския живот и без това никой не ви слуша.
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Не, не съм се разпознал по описанието. Срам ме е, че съм тийнейджър заради такива западнали идиоти като теб, които пушат, не им пука за оценките и гледат само да се правят на готини пред приятелите. Пожелавам ти, както и на всички други разглезени детенца като тебе, които си мислят, че мама и тати цял живот ще ги издържат, като направите 20 ваште да ви изгонят, като разберат, че нищо не става от тебе и да си умреш като просяк.
    1.Пуша
    2.Пия
    3. не уча в нас
    4. внимавам в часа само
    5. имам 4,50 - 5
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Аз мога, въпросът е, че не искам. НЕ трябва да бъдеш бияч! И това се опитвам да ти кажа от самото начало. Опитвам се да ти налея малко акъл в главата и да се кротнеш, не да се правиш на гъзар, ама ти НЕ. И да, нашите могат да ми платят образованието, само дето аз си уча, ти като не учиш и до 30 да те издържат, нали знаш първо - колко свястна булка ше си намериш (ако си намериш) и после въобще какъв шанс за развитие имаш. И дори сега мнението на готЕните да бъде добро за тебе, то след време мнението на всички ще бъде лошо за тебе. Ще те спукват от подигравки само, защото още ще живееш при вашите, ако не си и на улицата. Ама ти никога няма да разбереш какво ти пиша в момента. Дори да го разбереш след някоя и друга година, то ще е късно. Образованието ти ще е пропиляно, ваште няма да те искат и ще останеш на улицата. Според теб, кое е по-важно? Твоят живот или мнението на някви си там пикльовци? Ако не друго, мога да ти кажа, че до към 4 клас и аз исках така да съм от готЕните, да съм бияч и т.н. Само дето имам прекрасни родители, които са ме възпитали добре и ми казаха това по-горе написаното, но с други думи и се усетих. И като за финал ще ти кажа превода на Готиния аутсайдер. Аз УЧА да, представи си, УЧА! Да, аз изкарвам хубави оценки, да, аз не пуша и не пия!!!! Но пък си гледам интересите. Интересите са ми същите като на повечето хора на моята възраст. Стоя на компа, обичам да слушам музика, карам колело и т.н. и т.н. Надявам се да вникнеш поне малко в думите ми и да се усетиш преди да е късно
    оле ама колко си зле.. наистина аутсайдер

Съгласна с Marky.

В моя клас всички момчета имаме само една тема за разговор- ЛОСТОВЕ
    доста пъти не влизаме ва часовете за да правим силови и коремни.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Най-добре е да съчетаваш характера с ученето
    +123457[/b]
    + 1

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Никаква не съм. Аз тази година съм в нов клас. Всички се познаваха отпреди, а аз познавах само едно момиче и то не много добре. За сметка на това пък в другите класове имам страшно много приятели. Аз съм първа коята излиза от стаята в междучасието и последната която влиза в началото на часа. Много се дразя на тези от класа ми, че са толкова необщителни, ама това е живота..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Никаква не съм. Аз тази година съм в нов клас. Всички се познаваха отпреди, а аз познавах само едно момиче и то не много добре. За сметка на това пък в другите класове имам страшно много приятели. Аз съм първа коята излиза от стаята в междучасието и последната която влиза в началото на часа. Много се дразя на тези от класа ми, че са толкова необщителни, ама това е живота..
    Седи си на гъза, че ти е още втора седмица. После ше пееш други песнички.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Ммм,да ... Същото. Супер са необщителни хората. Не можеш да ги питаш нещо или просто да кажеш и те вече ти се нахвърлят или дори не искат да ти отговорят. Обаче пък вече се обичат само от седене по пейките в коридорите и ходене за закуски.

Цитирай Първоначално написано от MattG124
    В моя клас всички момчета имаме само една тема за разговор- ЛОСТОВЕ
    доста пъти не влизаме ва часовете за да правим силови и коремни.
    e хубаво ви е на вас... ние в нащо даже лостове нямаме .....
    трябва да ходим до съседните градинки само и само да направим 5 силови и да закъснеем.

Цитирай Първоначално написано от Athenewins
    доживях... някой да каже ,нещо смислено. не всичко става с учене , зубрене и изкарване на 6-ци ! ако наистина искате да постигнете нещо след време трябва да може да комуникирате с хора , да се приспособявате лесно в дадена ситуация , да имате връзки , ъ..индивидуалност ( и т.н...) естествено и знанията и уменията имат голямо значение ... и ... да има си изключения. срещала съм изключително талантливи,образовани и оправни хора....но като ви гледам в какъв филм живеете , к'ви глупости пишете ;х нямам думи.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

както казваа ccdesigns .. готин аутсайдър .. защото хем се стремя да съм с добри оценки за да не ме мислят за тъпа идиотка .. като едно момиче от моя клас .. която е нито зубър нито готина ;дд .. но пък и съм си готина .. и се стремя да съм такава.. каквато искам .. и каквато съм :P

С тази тема човешката простотия и скука стигна ново дъно............

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    С тази тема човешката простотия и скука стигна ново дъно............
    +1
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си