- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Характерченца в даскало
Дам, на страната ccdesigns съм...Просто защото ако наистина толкова ти пукаше за оценките, щеше да знаеш, че степенуването се извършва като се напише тире между степента и прилагателното ...Амм ти, ccdesigns, на колко си???Първоначално написано от lovehorror
Ааа, ти пък не знаеш, че имаш пълен член...Уффф, к'ви сте такива неграмотници, ве?!Първоначално написано от ccdesigns
ХОРАТА НЕ СА САМО 2 ВИДА. Има и готини има и асоциални. Няма значение дали имаш 6 или 2. Разликата между двата вида е, че:
1. Асоциалните говорят трудно с останалата част от човешката раса и ако изобщо ти проговори, говори доста сериозно и е дърво. Но ако те схване като приятел, се опитва да те имитира /личен опит - момче в 9 клас се държи така/ , мислейки, че става готин. С тях трябва да се държиш като с децата, не им се сърдете, а ги интегрирайте!
Готините в повечето случаи са надменни мислейки се за велики. ГРЕШКА. Не се отнасяйте така с хората. Може и да ви потрябва помощта им. Освен това повечето хора, които са подозирани, са много свестни.
2. ИЗВОД: Помислете си добре как се държите!
3. Това е форум, в който не се караме за членове / освен за едни други членове .../
4. Готини аутсайдери...уф...звучи ми като 2 - милиметров супергигант
5. Късно е дечица, лягайте си!
Дам, верно е че момчетата узряват по-късно от момичетата :P Аз съм от шумните в клас, спящите в час, бъзикащите, никога не даскало-слушащите, ама все пак съм в специализирано музикално даскало с хубави оценки, нали?Първоначално написано от ccdesigns
Ок де, просто съм мързелива, но умна
![]()
Ами ако асоциалният пич наистина е дърво, а другите са храсти, тогава какво правим ?Първоначално написано от Moerder
Не, не си мързелива, просто така ти изнася, а освен това в училищата у нас е така, че всеки прави каквото си поиска, като това не му пречи да има хубави оценки, а би трябвало. А това че си умна, не ти дава право да си шумна, т.е. да пречиш на останалите в клас. Все пак, изобщо не съм изненадан, защото навсякъде нещата стоят по този начин.Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
Всички ли са така или просто вие от темата живеете в един голям Американски романтичен филм?
одеве нямах време да пиша..
.. така супер ограничени сте.Вече май е модерно да си различен а?
Всички идиоти,които нямат приятели и са а-социални говорят как 'кифлите',които не им дреме за мнението на другите и си живеят живота били 'тъпи' ,а видиш ли,те ,дето нямат с кого да пият едно кафе са много примерни и добри..
Аутсайдърите или както ги наричате например,също са такива..Тоест,вие нямате приятели в класа,хората не ви харесват примерно и вие примерно имате 5 или 6,дето се изкарват супер лесно в момента и после говорите как сички останалите са сдуханяци и пропаднали в живота само,щото се забавляват,а вие,дето сте пълните глупаци,дето 1 дума не можеш да си кажеш с тях ,сте най-готините просто..Вие като сте 6-7 клас и учите и имате 6ци ,а тея дето се кефят супер много,пият и не знам си к'во и имат 5ци,да не мислите,че после бъдещето им ще се определи от тоя 6 клас?ГЛУПОСТИ!Говорите как сички са еднакви,а вие сте различни,но всъщност вие всички сте еднакви,заявявайки се за различни и плюете останалите,ебати злобните идиотчета дето сте.'аз съм такъв,аз съм онакъв ' ,а к'во,аз като се забавлявам,имам много приятели,правя каквото реша и имам 5-6 къв съм?ГОТИН АУТСАЙДЪР СТИЛ КУПОНДЖИЯ?Я стига сте плюли хората и си намерете приятели или занимание,че сте толкова жалки и комплексирани,че чак жал ме хваща за вас..говорите как 'сички са кифли,ама като гледам всички сте едни и същи момиченца,които сте адски злобнички и като видите нЕкое красиво момиче и айде 'кифла ,тя е тъпа и е под моето ниво,нищо ,че аз съм грозна зубарка стил сдуханячка,тя ще пропадне ,а аз ще стана велика ' .. тъпаци..пак ви казвам,всички сте едни и същи,обаче всичките дето ги плюете им е все едно..ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТАВА САМО С УЧЕНЕ?Трябват ви и приятели,много връзки ..с връзки стават нещата в момента,боже боже..
lyrics-ите къртят песента е -Първоначално написано от zazza
![]()
![]()
![]()
, но мелодията е учудващо зарибяваща ... БЛАГОДАРЯ!
Първоначално написано от Athenewins
![]()
Пич, като ти гледам снимката, си мисля, че си леко поотраснал за такива детски историики
![]()
Всички тук в този форум избиват комплекси КАПИШ?
Айде със здраве
![]()
Не, не, ти не ме разбра - в моето училище учителите колят и бесят - направо са безмилостни (с някои изключения) и въпреки това имам високи оценки - и че съм мързелива - мързелива съмПървоначално написано от Lucho
![]()
+123457[/b]Първоначално написано от bebzgirl
оле ама колко си зле.. наистина аутсайдерПървоначално написано от ccdesigns
В моя клас всички момчета имаме само една тема за разговор- ЛОСТОВЕ
доста пъти не влизаме ва часовете за да правим силови и коремни.![]()
Никаква не съм. Аз тази година съм в нов клас. Всички се познаваха отпреди, а аз познавах само едно момиче и то не много добре. За сметка на това пък в другите класове имам страшно много приятели. Аз съм първа коята излиза от стаята в междучасието и последната която влиза в началото на часа. Много се дразя на тези от класа ми, че са толкова необщителни, ама това е живота..
Седи си на гъза, че ти е още втора седмица. После ше пееш други песнички.Първоначално написано от tItEufFf
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ммм,да ... Същото. Супер са необщителни хората. Не можеш да ги питаш нещо или просто да кажеш и те вече ти се нахвърлят или дори не искат да ти отговорят.Първоначално написано от tItEufFf
Обаче пък вече се обичат само от седене по пейките в коридорите и ходене за закуски.
e хубаво ви е на вас... ние в нащо даже лостове нямамеПървоначално написано от MattG124
.....
трябва да ходим до съседните градинки само и само да направим 5 силови и да закъснеем.
доживях... някой да каже ,нещо смислено. не всичко става с учене , зубрене и изкарване на 6-ци ! ако наистина искате да постигнете нещо след време трябва да може да комуникирате с хора , да се приспособявате лесно в дадена ситуация , да имате връзки , ъ..индивидуалност ( и т.н...) естествено и знанията и уменията имат голямо значение ... и ... да има си изключения. срещала съм изключително талантливи,образовани и оправни хора....но като ви гледам в какъв филм живеете , к'ви глупости пишете ;х нямам думи.Първоначално написано от Athenewins
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
както казваа ccdesigns .. готин аутсайдър.. защото хем се стремя да съм с добри оценки за да не ме мислят за тъпа идиотка .. като едно момиче от моя клас .. която е нито зубър нито готина ;дд .. но пък и съм си готина .. и се стремя да съм такава.. каквато искам .. и каквато съм
![]()
![]()
:P
![]()
С тази тема човешката простотия и скука стигна ново дъно............
+1Първоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!