Цитирай Първоначално написано от Athenewins
одеве нямах време да пиша..
.. така супер ограничени сте.Вече май е модерно да си различен а?
Всички идиоти,които нямат приятели и са а-социални говорят как 'кифлите',които не им дреме за мнението на другите и си живеят живота били 'тъпи' ,а видиш ли,те ,дето нямат с кого да пият едно кафе са много примерни и добри..
Аутсайдърите или както ги наричате например,също са такива..Тоест,вие нямате приятели в класа,хората не ви харесват примерно и вие примерно имате 5 или 6,дето се изкарват супер лесно в момента и после говорите как сички останалите са сдуханяци и пропаднали в живота само,щото се забавляват,а вие,дето сте пълните глупаци,дето 1 дума не можеш да си кажеш с тях ,сте най-готините просто..Вие като сте 6-7 клас и учите и имате 6ци ,а тея дето се кефят супер много,пият и не знам си к'во и имат 5ци,да не мислите,че после бъдещето им ще се определи от тоя 6 клас?ГЛУПОСТИ!Говорите как сички са еднакви,а вие сте различни,но всъщност вие всички сте еднакви,заявявайки се за различни и плюете останалите,ебати злобните идиотчета дето сте.'аз съм такъв,аз съм онакъв ' ,а к'во,аз като се забавлявам,имам много приятели,правя каквото реша и имам 5-6 къв съм?ГОТИН АУТСАЙДЪР СТИЛ КУПОНДЖИЯ?Я стига сте плюли хората и си намерете приятели или занимание,че сте толкова жалки и комплексирани,че чак жал ме хваща за вас..говорите как 'сички са кифли,ама като гледам всички сте едни и същи момиченца,които сте адски злобнички и като видите нЕкое красиво момиче и айде 'кифла ,тя е тъпа и е под моето ниво,нищо ,че аз съм грозна зубарка стил сдуханячка,тя ще пропадне ,а аз ще стана велика ' .. тъпаци..пак ви казвам,всички сте едни и същи,обаче всичките дето ги плюете им е все едно..ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТАВА САМО С УЧЕНЕ?Трябват ви и приятели,много връзки ..с връзки стават нещата в момента,боже боже..
Пич, като ти гледам снимката, си мисля, че си леко поотраснал за такива детски историики Всички тук в този форум избиват комплекси КАПИШ? Айде със здраве