- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еднополови бракове?
За или Против еднополовите бракове сте? И защо да няма такива и в България?![]()
No more hopophobia ! Love is love
То не стигат всички останали глупости, сега само и това трябва!Първоначално написано от Alexislee
Против!
Против!
Бог е създал мъжа и жената да бъдат семейство, да се размножават...
Как ще се размножат двама мъже/две жени???
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Разбира се, че съм против! Не ни стигат останалите щуротии в нашата държавица мила, та и това да търпим за нормално.![]()
Queen of the Damned
Напълно ПРОТИВ!
Изключително против съм това..
жена с жена или мъж с мъж..
отвратително е!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
За . Уж сме свободни .
Като не искаш да чукаш и да живееш с тези от другия пол, що да си ощетен да не можеш да се жениш за твоя.
Така де, да няма двойни стандарти.
Щом едните могат, и другите да могат.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Все едно. Изразяването на позиция по отношение на нещо ,което не оказва никакво влияние върху личния или обществения живот някому показва някакво психическо изкривяване и лечението е ... ами просто човек да живее собствения си живот ,вместо да изследва чуждия.
Твърдо ЗА!
Би сексуалността да не би да е нещо болно? Та тя присъства в почти всеки от вас. Друг е въпроса, че сте с прекалено ограничено мислене за да я пуснете на свобода или поне да видите плюсовете на еднополовите двойки.
Напълно против! Дори ме дразни факта , че взеха много да се толелират , а това на мен хич , не ми се нрави.![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Ти не си наред с главата , кой те излъга за тва че присъствала в всеки един от нас ? Аз лично съм ТВЪРДО ТВЪРДО против , господи къдее е auschwitz като на човек му трябва , къде са диктатурите да ви покажат къде зимуват раците ??? Смъртното наказание трябва да е в сила за циганите и хомо\би-сексуалните !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Точно така!!!Първоначално написано от N1ksun
![]()
Queen of the Damned
Естествено,че ЗА.Аз лично не вярвам в брака било то хетеро или хомосексуален,но защо трябва да се забранява на двама човека които се обичат и искат да се врекът във вярност,просто да го направят.Вас какво ви бърка какво правят другите защо не гледате вашия си живот.Не мисля,че еднополовите бракове ще разрошат някакви големи традиций,имайки впредвид,че 60% от браковете свършват с развод.И стига с тия глупости бог създал мъжа и жената бла бла.Първо господ няма,второ даже и да имаше по същия начин е създал и гейовете и лесбийките.Дали сте за или против няма значение,така или иначе бракът с всеки изминал ден става все по голяма отживелица.
Абсолютно "ЗА"!Какви сте вие бе,хора? Какво ви пречи някой да живее както на него му изнася? Не ми пречи двама мъже или две жени да си живуркат заедно,нали са си щастливи?
И не виждам смисъл от подобна дискусия,няма да ги спрем.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз съм абсолютно ЗА!Има такива хора,имало е и винаги ще има! Защо трябва да ги изолираме,да не говорим за многото подигравки към тях и т.н.
За. Щом се обичат![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.Първоначално написано от Shturrrche88
Мъж върху мъж, жена върху жена, жена върху мъж... к'во значение има?![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Кво да се информира бе педал !!!?!! Ще ми кажеш че е редно извратени хора да отглеждат деца , я направо скокни в газовата камера ,че ме отвращаваш с присъствието ти ...Първоначално написано от macromicro
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Първоначално написано от N1ksun
![]()
Естествено че ЗА !
За пореден път се убеждавам колко сме ограничени и тесногръди .
Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
За съм.
В гейовете ме дразни само парадирането.
Иначе не виждам нищо лошо в тези връзки и в това да са заедно.
Какво като се оженят? Това вече съвсем не пречи на никого.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгореПървоначално написано от Shturrrche88
.Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.