- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еднополови бракове?
macromicro кефиш ме.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
За. Както беше казано по-напред: тези неща ги е имало и ще продължава да ги има. Защо да не узаконяват връзките си, щом се обичат?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
За.Всеки има право на щастие и любов и всеки сам може да реши с кого се чувства така.
Този, който го узакони това, ще бъде най-големия престъпник за мен и много други ! Безредиците , които ще последват ще са колосални и човека отговорен за това ще трябва да бъде линчуван пред народа ! Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !Първоначално написано от Bloodlust
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Даа и менПървоначално написано от Luidgie
![]()
Shturrrche88 : "Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!"Едно дете по-добре да е възпитавано от гей,отколкото от такива като тебе.
![]()
macromicro : " Бъди послушно момче да не би господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре "![]()
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Доказано е че хомосексуалността си е психично заболяване.Такива хора трябва да са под надзор и да се лекуват![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Къде е доказано пък това?Първоначално написано от BlindedAngel
Покажи ми научната статия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
[quote="N1ksun"]Живей както някой мошеник е написал в "Светата книга". Никой не знае дали има Бог изобщо ,а и да има никой не знае мнението му по въпроса "за" или "против" гейовете.Първоначално написано от Bloodlust
Стига сте се филмирали,рано или късно гей браковете ще бъдат узаконени,защото тесногръдието не е на мода. Тук не става дума за Библията ,а за вашето лично неодобрение ,което криете зад някакви "Божии" закони.
![]()
![]()
![]()
Май не правиш разлика между - хомосексуалност и транссексуалност. Мм дам, но важното е да се изцепиш.Първоначално написано от BlindedAngel
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
[quote="Azoria"]Аз немога да разбера защо хората говорят, като не знаят ?Първоначално написано от N1ksun
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
За съм! Нека хората бъдат щастливи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
За. Нека се обичат хората. НИКОЙ не може да бъде съдник!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
[quote="N1ksun"]Аз също.Първоначално написано от Azoria
Извинявай,той ли ти го каза?
Бог не се знае дали изобщо съществува,да не говорим за истинността на Библията,която кой знае кой болен мозък е писал.
![]()
Много са зле хората, които слагат Господ като причина.
Оставете това дали съществува - въпрос на вяра и разбирания.
Но да се водите по Библията? И по приказките на църквата? Това е система за печелене на пари. Вярата е в сърцата на хората. Не в разни проповеди и хартийки.
То според Библията и мастурбирането е грях. И сексът преди брака. И какво ли още не. Успех ви желая в тези ограничения.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!Първоначално написано от macromicro
Мъж на мъж може ли да направи дете? А жена на жена? Не, нали?
Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Сиси знам , че споровете с атеистите са безмислени , нито ви критикувам вас , нито нищо , всеки си избира от какво да се води в живота и какво да следва. Казах 1 изречение и ми скочихте на главата, нека да не спамим в темата за това , ако има нещо на лс. да става .
+1Първоначално написано от Shturrrche88
И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.Първоначално написано от Shturrrche88
Да, знам. Знам и колко хетеросексуални двойки се борят за инвитро бебе.
И да ти кажа честно, предпочитам детето ми да вирее в нормалната среда-мама да е жена, а тате да е мъж, отколкото двама татковци, или две мами и да бъде нон стоп бъзикано в училище, защото децата са жестоки и не се замислят как нараняват другите деца.
Както и да е-темата е необятна, не съм говорила веднъж или два пъти по нея. Безсмислено е.
Факт е, че мъж на мъж дете не може да направи, нито жена на жена.
Това, че едно дете не е направено по нормалния начин, не го прави по-малко дете от друго, така е...но проблема му ще дойде по-късно от родителите му...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Против.
Не тая омраза към хомосексуалистите,ОБАЧЕ това поведение не бива да бъде поущрявано-Трябва да се забранят публичните изяви на хомосексуализам,ЗАЩОТО са вредни за бъдещото развитие на обществото и репродукцията на чивешкия вид,особенно белите.Това трябва да е позволено,но да се забранява публичността му.Давайки свобода на така наречените "гей" бракове,ние не само толерираме,но и поущряваме това поведения,което е вредно за развитието на човечеството.Не случайно в медицината,хомосексуализм т е определен за ПОЛОВО ИЗВРАЩЕНИЕ.Ако някои можеда ме обори нека заповяда.
Ковто ме връща в миналото-забавна случка:
Една ми вика:
-Знаеш ли що си уникален,бре?
-Що?-питам
-Ми белите мъже са на изчезване!
-?!?!
-Ами,25% за нищо не стават.Други 35% са педали.Общо-60%.Значи ти си от малцинството на 40%,които вероятно ше продължат расата.Затва си уникален.
Като се замислих попрецених,че е била права.Вие какво мислите?
^ Еее, чак пък полово извращение едва ли. Айде ся. То не бяха полови извращения, психични болести и нз си какво. Хомосексуалността се дължи най-често на хормонален дисбаланс по време на бременността при майката на хомо-то. В редки случаи е личен избор.
Да обикалят и да навират сексуалността си в очите на хората е супер тъпо. Да. И неприятно за останалите. Но брака не е нещо, което пречи на който и да е. Той си е за тях си. Никой не ви бие да им ходите на сватбите. Щом ще се почувстват по-стабилни и щастливи, ако са сключили брак - не виждам защо не.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Все ми е тая за браковете.Църквата отдавна се е превърнала в един цирк,не виждам защо да не се приеме и в България.
О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.Първоначално написано от macromicro
Проблема му няма да дойде от родителите му,а от хора като теб.Дали децата ще са жестоки много зависи от родителите му.Ако ти примерно някой ден имаш дете и непрекъснато му повтаряш,че гейовете са гнусни,не заслужават да живеят и т.н то естествено ще се държи жестоко,ако разбере,че негов съученик или приятел е дете от еднополова връзка.А замисляш ли се,ако твоето дете се окаже обратно и ти започнеш да му пълниш главата с тезата,че това е изродско и т.н.Децата приемат нещата много по лесно от нас порастналите и,ако ги научим към всякакъв вид толерантност няма да е лошо.Човекът не бива да се идентифициратова само с неговата или нейната сексуалност,цветът на кожата му/й или мястото на което се е родил/а,нещо по дълбоко е.Първоначално написано от Shturrrche88
Твърдо ЗА! АБСОЛЮТНО ВСЕКИ има правото да бъде себе си !
Щом се обичат какво лошо има ? Те какво са виновни ,че са се родили така? И какво ви пречат на вас? Нали те са щастливи..
Подкрепям хомосексуалните...а не сладуранките на 14-15 ,които се самоопределят за "би" и правят всичко за внимание..Но все пак всеки си
решава за себе си , не можем да съдим другите. : ))
Love the live you life,live the life you love.
Bob Marley <3