.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    macromicro кефиш ме.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    За. Както беше казано по-напред: тези неща ги е имало и ще продължава да ги има. Защо да не узаконяват връзките си, щом се обичат?
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    За.Всеки има право на щастие и любов и всеки сам може да реши с кого се чувства така.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    За. Както беше казано по-напред: тези неща ги е имало и ще продължава да ги има. Защо да не узаконяват връзките си, щом се обичат?
    Този, който го узакони това, ще бъде най-големия престъпник за мен и много други ! Безредиците , които ще последват ще са колосални и човека отговорен за това ще трябва да бъде линчуван пред народа ! Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    macromicro кефиш ме.
    Даа и мен

Shturrrche88 : "Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!" Едно дете по-добре да е възпитавано от гей,отколкото от такива като тебе.

macromicro : " Бъди послушно момче да не би господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре "
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Доказано е че хомосексуалността си е психично заболяване.Такива хора трябва да са под надзор и да се лекуват
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Доказано е че хомосексуалността си е психично заболяване.Такива хора трябва да са под надзор и да се лекуват
    Къде е доказано пък това?
    Покажи ми научната статия.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Bulgaria
    [quote="N1ksun"]
    Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
    Живей както някой мошеник е написал в "Светата книга". Никой не знае дали има Бог изобщо ,а и да има никой не знае мнението му по въпроса "за" или "против" гейовете. Стига сте се филмирали,рано или късно гей браковете ще бъдат узаконени,защото тесногръдието не е на мода. Тук не става дума за Библията ,а за вашето лично неодобрение ,което криете зад някакви "Божии" закони.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Май не правиш разлика между - хомосексуалност и транссексуалност. Мм дам, но важното е да се изцепиш.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

[quote="Azoria"]
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    не знае мнението му по въпроса "за" или "против" гейовете.
    Аз немога да разбера защо хората говорят, като не знаят ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За съм! Нека хората бъдат щастливи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Hilary_
    За. Нека се обичат хората. НИКОЙ не може да бъде съдник!

Град
    Bulgaria
    [quote="N1ksun"]
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    не знае мнението му по въпроса "за" или "против" гейовете.
    Аз немога да разбера защо хората говорят, като не знаят ?
    Аз също. Извинявай,той ли ти го каза? Бог не се знае дали изобщо съществува,да не говорим за истинността на Библията,която кой знае кой болен мозък е писал.

Град
    София
    Много са зле хората, които слагат Господ като причина.
    Оставете това дали съществува - въпрос на вяра и разбирания.
    Но да се водите по Библията? И по приказките на църквата? Това е система за печелене на пари. Вярата е в сърцата на хората. Не в разни проповеди и хартийки.
    То според Библията и мастурбирането е грях. И сексът преди брака. И какво ли още не. Успех ви желая в тези ограничения.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Против!
    Бог е създал мъжа и жената да бъдат семейство, да се размножават...
    Как ще се размножат двама мъже/две жени???
    Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.
    Това, че твоята мозъчна дейност е изкривена, не е мой проблем!
    Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
    Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!
    Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре .Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.
    Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!
    Мъж на мъж може ли да направи дете? А жена на жена? Не, нали?
    Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
    И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Сиси знам , че споровете с атеистите са безмислени , нито ви критикувам вас , нито нищо , всеки си избира от какво да се води в живота и какво да следва. Казах 1 изречение и ми скочихте на главата , нека да не спамим в темата за това , ако има нещо на лс. да става .

Голям фен Аватара на pofek
    Против!
    +1
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Против!
    Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.
    Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
    Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре .Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.
    Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!
    Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
    И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Да, знам. Знам и колко хетеросексуални двойки се борят за инвитро бебе.
    И да ти кажа честно, предпочитам детето ми да вирее в нормалната среда-мама да е жена, а тате да е мъж, отколкото двама татковци, или две мами и да бъде нон стоп бъзикано в училище, защото децата са жестоки и не се замислят как нараняват другите деца.
    Както и да е-темата е необятна, не съм говорила веднъж или два пъти по нея. Безсмислено е.
    Факт е, че мъж на мъж дете не може да направи, нито жена на жена.
    Това, че едно дете не е направено по нормалния начин, не го прави по-малко дете от друго, така е...но проблема му ще дойде по-късно от родителите му...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Повече от фен
    Против.

Не тая омраза към хомосексуалистите,ОБАЧЕ това поведение не бива да бъде поущрявано-Трябва да се забранят публичните изяви на хомосексуализам,ЗАЩОТО са вредни за бъдещото развитие на обществото и репродукцията на чивешкия вид,особенно белите.Това трябва да е позволено,но да се забранява публичността му.Давайки свобода на така наречените "гей" бракове,ние не само толерираме,но и поущряваме това поведения,което е вредно за развитието на човечеството.Не случайно в медицината,хомосексуализм т е определен за ПОЛОВО ИЗВРАЩЕНИЕ.Ако някои можеда ме обори нека заповяда.

Ковто ме връща в миналото-забавна случка:

Една ми вика:
    -Знаеш ли що си уникален,бре?
    -Що?-питам
    -Ми белите мъже са на изчезване!
    -?!?!
    -Ами,25% за нищо не стават.Други 35% са педали.Общо-60%.Значи ти си от малцинството на 40%,които вероятно ше продължат расата.Затва си уникален.

Като се замислих попрецених,че е била права.Вие какво мислите?

Град
    София
    ^ Еее, чак пък полово извращение едва ли. Айде ся. То не бяха полови извращения, психични болести и нз си какво. Хомосексуалността се дължи най-често на хормонален дисбаланс по време на бременността при майката на хомо-то. В редки случаи е личен избор.
    Да обикалят и да навират сексуалността си в очите на хората е супер тъпо. Да. И неприятно за останалите. Но брака не е нещо, което пречи на който и да е. Той си е за тях си. Никой не ви бие да им ходите на сватбите. Щом ще се почувстват по-стабилни и щастливи, ако са сключили брак - не виждам защо не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Все ми е тая за браковете.Църквата отдавна се е превърнала в един цирк,не виждам защо да не се приеме и в България.

Повече от фен
    Против!
    И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.
    О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.

Ч

Да, знам. Знам и колко хетеросексуални двойки се борят за инвитро бебе.
    И да ти кажа честно, предпочитам детето ми да вирее в нормалната среда-мама да е жена, а тате да е мъж, отколкото двама татковци, или две мами и да бъде нон стоп бъзикано в училище, защото децата са жестоки и не се замислят как нараняват другите деца.
    Както и да е-темата е необятна, не съм говорила веднъж или два пъти по нея. Безсмислено е.
    Факт е, че мъж на мъж дете не може да направи, нито жена на жена.
    Това, че едно дете не е направено по нормалния начин, не го прави по-малко дете от друго, така е...но проблема му ще дойде по-късно от родителите му...
    Проблема му няма да дойде от родителите му,а от хора като теб.Дали децата ще са жестоки много зависи от родителите му.Ако ти примерно някой ден имаш дете и непрекъснато му повтаряш,че гейовете са гнусни,не заслужават да живеят и т.н то естествено ще се държи жестоко,ако разбере,че негов съученик или приятел е дете от еднополова връзка.А замисляш ли се,ако твоето дете се окаже обратно и ти започнеш да му пълниш главата с тезата,че това е изродско и т.н.Децата приемат нещата много по лесно от нас порастналите и,ако ги научим към всякакъв вид толерантност няма да е лошо.Човекът не бива да се идентифициратова само с неговата или нейната сексуалност,цветът на кожата му/й или мястото на което се е родил/а,нещо по дълбоко е.

Твърдо ЗА! АБСОЛЮТНО ВСЕКИ има правото да бъде себе си !
    Щом се обичат какво лошо има ? Те какво са виновни ,че са се родили така? И какво ви пречат на вас? Нали те са щастливи..
    Подкрепям хомосексуалните...а не сладуранките на 14-15 ,които се самоопределят за "би" и правят всичко за внимание..Но все пак всеки си
    решава за себе си , не можем да съдим другите. : ))
    Love the live you life,live the life you love.
    Bob Marley <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си